Balmain x H&M: wat kocht ik?

Op 5 november kwam de samenwerkingscollectie van Balmain en H&M uit. De prijzen én de items waren al ruim van te voren uitgelekt waardoor ik al helemaal niet meer kon wachten. Ik moest en zou iets van die collectie hebben. 

Donderdag 5 november om half 10 zat ik al achter mijn laptop. De website van H&M deed het toen al niet. Of, ik kwam er niet op. Om 10 uur zou de collectie online gaan. Ik opende 6 tabbladen en refreshte ze constant. Ik heb maandag lopen dromen over die collectie… Balmain is echt één van mijn favoriete high-end merken.

Helaas kwam ik er om 10 uur niet in, om 11 uur niet en ook om 12 uur niet. En toen was ik het zat.. Ik ging bellen. Na 10 minuten in de wacht te hebben gezeten, werd ik geholpen. Helaas was al bijna alles uitverkocht. De zwarte top met gouden details en een rood/zwarte jurk kon ik dus wel vergeten. Balen! Maar ik heb toch nog wat items kunnen bemachtigen. Wat items… Oké, 4 items!

HM x Balmain 1

Ik kocht de bovenstaande overslag blouse. De blouse is van satijn en de details (knopen) zijn in het goud. En wat je niet ziet op de bovenstaande foto is dat de blouse enorme pofmouwen heeft wat natuurlijk typisch Balmain is en ik stiekem ook wel een beetje classy vind. Omdat ik sowieso smalle schouders heb, vind ik het absoluut niet erg. Het duurt wel overigens een tijdje voordat je deze blouse aanhebt, omdat er nog een paar onzichtbare drukknopen; één bij het sleutelbeen en drie bij de keel. Ondanks dat ben ik helemaal verliefd op deze blouse!

hm x balmain 2

rits

Deze coltrui in de blokkleuren zwart en wit is een ribgebreide trui die behoorlijk zwaar is. De trui heeft een kleine colkraag en op de rug zit een gouden rits die helemaal open kan (alsof het een vest is). Ook deze trui heeft pofmouwen.

hm balmain 3hm balmain 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast heb ik ook de bovenstaande simpele shirts gekocht die eigenlijk overal bij. Ik ben er echt enorm blij mee.

Welk item vind jij het leukst?

Liefs, Sanae

Share Button

9 thoughts on “Balmain x H&M: wat kocht ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge