Beauty

W7 In The City Natural Nudes Colour Palette

San's Life : 29 maart 2016 7:00 am : Beauty

w7 in the city

Ik ben gek op bruine en nude kleuren. Zeker als het gaat om oogschaduw. Met die kleuren is het makkelijk om je make-up naturel te houden. En dat is wel zo fijn voor een normale doordeweekse dag. Ik was dan ook erg benieuwd naar het In The City Natural Nudes Colour Palette van W7.
more »

5 reacties »

KIKO Velvet Mat Lipstick – 614

San's Life : 23 februari 2016 7:00 am : Beauty

Kiko Velvet Mat lipstick 614

Ik heb meerdere lipsticks van KIKO gehad en ze hebben me eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Het is geen verrassing meer dat ik gek ben op matte lipsticks. De Velvet Mat lipstick van KIKO stond al een hele lange tijd op mijn lijstje. En nu heb ik de lipstick in mijn bezit en wel in de kleur ‘614’.

more »

8 reacties »

Winactie: MAC lipstick naar keuze

San's Life : 18 februari 2016 7:00 am : Beauty

Mac winactie

Gisteren plaatste ik mijn 300ste artikel op de blog. Tijd voor een feestje dus. Om maar even aan te sluiten op de MAC ‘gekte’ op mijn blog, kun je een MAC lipstick naar keuze winnen. Doe jij ook mee? more »

26 reacties »

MAC Cyber lipstick

San's Life : 16 februari 2016 7:00 am : Beauty

Mac Cyber

Ik ben gek op donkere kleuren. Ik houd van donkere kleding, nagels en ik knik enthousiast als ik een donkere lipstick zie. Eén zo’n lipstick is de MAC lipstick Cyber. Toen ik deze voor het eerst op had, was ik opslag verliefd geraakt.

more »

4 reacties »

MAC Diva lipstick

San's Life : 15 februari 2016 7:00 am : Beauty

Mac Diva

Er zijn zo veel verschillende soorten rode lipsticks: klassiek rood, kersrood, bruinrood en ga zo maar door. Ik ben gek op donkerrode lipsticks. En al helemaal als ze mat zijn. Daarvan is de lipstick Diva van MAC een goed voorbeeld.

more »

26 reacties »

Mijn beauty wishlist

San's Life : 10 februari 2016 7:00 am : Beauty

Mijn beauty wishlist

Er zijn een aantal beauty’s waar ik echt naar smacht. En met beauty’s bedoel ik een paar mooie beauty producten die op mijn wishlist staan. Ik kan niet wachten om deze producten van mijn lijstje te strepen. Ik wil graag mijn beauty wishlist met jullie delen. Want weet je, deze producten verdienen het.

more »

7 reacties »

Budgetproof: Max & More Contour Palette

San's Life : 9 februari 2016 7:00 am : Beauty

Max & More contour palette

Budgetproof contouren? Ja, het kan! Over het algemeen zijn contour palettes best prijzig, maar deze van Max & More is echt mega goedkoop. En als je niet vaak aan de slag gaat met contouren dan is het natuurlijk zonde om daar een flink geldbedrag voor neer te tellen. Voor maar €2,- heb jij een budgetproof contour palette.  more »

11 reacties »

Yves Rocher Pur Bleuet oogreiniging

San's Life : 8 februari 2016 7:00 am : Beauty

yves rocher pur bleuet oogreiniging

Sinds ik de micellair reinigingswater van Garnier heb ontdekt, reinig ik heel mijn gezicht hiermee. Maar het kan nooit kwaad om wat aandacht aan je ogen te besteden en deze met een aparte oogreiniging te reinigen.

more »

9 reacties »

Mijn gezichtsroutine op zondag

San's Life : 25 januari 2016 7:00 am : Beauty

Zondag is voor mij de dag om te relaxen. Heel lui series kijken, maar ook mijn huid en haar verzorgen hoort er bij. Op zondag is mijn gezichtsroutine langer dan op de overige dagen, omdat ik mijn huid net wat meer verzorg. Ik deel graag mijn gezichtsroutine met jullie.  more »

5 reacties »

Loving Blends; Hot or not?

San's Life : 22 januari 2016 7:00 am : Beauty

loving blends

In krullenland is Loving Blends van Garnier helemaal hot. Als je nu denkt what the f… is Loving Blends? Het is een haarverzorginglijn van Garnier, bestaande uit shampoo, conditioner, masker, olie en crème. Voor ieder haartype is er wel wat! more »

8 reacties »
« Page 1, 2, 3 ... 13, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *