Beauty

W7 Power Puff Face Blender Sponge

San's Life : 21 januari 2016 7:00 am : Beauty

W7 spons

Ik gebruik nooit meer een kwast om mijn foundation aan te brengen. Ik ben zo gewend geraakt aan de sponsjes. Ik gebruikte de Beautyblender, die overigens heel fijn was. Maar aan de Beautyblender hangt ook een ietwat hoge prijs. Zou de Power Puff van W7 een goede dupe zijn?

more »

10 reacties »

Mijn favoriete producten van 2015

San's Life : 31 december 2015 7:00 am : Beauty

Ik heb zoveel nieuwe producten gebruikt in 2015. Sommige zijn al heel snel in mijn ladekast verdwenen, maar niet allemaal. Ik heb dan ook een aantal favorieten overgehouden die ik altijd nog gebruik. Hierbij mijn favoriete producten van 2015! more »

4 reacties »

Yves Rocher Candied Orange & Almond/Cinnamon Handcrème

San's Life : 28 december 2015 7:00 am : Beauty

Yves Rocher le handcreme

Ik schreef eerder al over een limited edition handcrème van Yves Rocher. Daar was ik toen laaiend enthousiast over. Ik probeerde toen de Spicy Vanilla handcrème uit. Dat artikel kun je hier teruglezen. Er zijn echter nog twee andere limited edition handcrèmes: Candied Orange & Almond én Candied Orange & Cinnamon.  more »

13 reacties »

Hermani Fleur’s Super Snake Oil

San's Life : 16 december 2015 7:00 am : Beauty

slangenolie

Mijn zoveelste blog over olie als haarverzorging. Ik heb de afgelopen paar weken bijna alle bestaande oliën uitgeprobeerd. Ik vergat echter helemaal de slangenolie die ik afgelopen zomer in Marokko had gekocht. Ik heb deze olie dan toch eindelijk uitgeprobeerd! 

more »

2 reacties »

Yves Rocher Herstellende Haarolie

San's Life : 1 december 2015 7:00 am : Beauty

herstellende haarolie YR

Dit weer is absoluut niet goed voor mijn haar. Ik krijg al heel snel een pluisbol en mijn haar is droger dan ooit te voren. Eerder schreef ik al een artikel hoe je je haar een boost geeft met olie (lees hier). Helemaal natuurlijk, maar je moet er wel de tijd voor hebben. Onder het mom van ‘moet sneller kunnen’ probeerde ik de herstellende haarolie van Yves Rocher uit.  more »

7 reacties »

Hydra Végétal Reinigingsgel

San's Life : 16 november 2015 7:00 am : Beauty

Hydra Végétal reinigingsgel

De Hydra Végétal reinigingsgel gebruikte ik een tijdje terug ook al, maar ik (her)ontdekte het product weer in de periode dat ik wimperextensions had. Bijna alle reinigingsproducten bevatten olie en daar laten de wimpers door los. Gelukkig bevat de Hydra Végétal reinigingsgel geen olie.  more »

11 reacties »

Ziaja Goat’s Milk Oogcrème

San's Life : 9 november 2015 7:00 am : Beauty

Ziaja oogcreme

De verzorging van de huid rondom de ogen wordt helaas te vaak vergeten. Om onze donkere kringen te verbergen, grijpen we al snel naar concealer. Maar de huid echt verzorgen, is een ander ding. Ik probeerde de Goat’s Milk (Geitenmelk) oogcrème van Ziaja uit. more »

9 reacties »

Voor- en nadelen van wimperextensions

San's Life : 28 oktober 2015 7:00 am : Beauty

Wimperextensions

Wimperextensions… Als je mij een jaar geleden had gevraagd om ze te zetten dan zou ik luidkeels ‘nee’ hebben gezegd. Ik moet zeggen dat mijn ervaring met wimperextensions mij op een positieve manier heeft verrast. Ondanks dat zijn er helaas ook nog een aantal nadelen. Ik zet de voor- en nadelen voor jullie op een rijtje. more »

15 reacties »

Geef je haar een boost met deze oliën

San's Life : 12 oktober 2015 7:00 am : Beauty

kaboompics.com_Table decor

Vergeet de haarmaskers uit de tubes en potjes. Je kunt je haar eenvoudig en geheel natuurlijk een boost geven, namelijk door olie in je haren te doen. Lees gauw welke oliën je écht in je haar moet doen.   more »

21 reacties »

Reminder: Win €20 shoptegoed voor KIKO

San's Life : 11 oktober 2015 7:00 am : Beauty

KIKO nagellak 2

Vandaag is de laatste dag dat je nog kans kan maken op €20,- shoptegoed voor KIKO. Wil jij een paar fijne producten inslaan in de winkel van KIKO of in de webshop? Dan is dit jouw kans! Doe mee nu het nog kan.  more »

4 reacties »
« Page 1, 2, 3, 4 ... 13, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *