Beauty

Jane Iredale Circle Delete Concealer + WINACTIE

San's Life : 9 oktober 2015 7:00 am : Beauty

jane iredale concealer

Als er iets is wat ik echt altijd nodig heb, dan is het wel concealer. De lange werkdagen en korte nachten zorgen voor donkere kringen onder mijn ogen. Een mini variant van het Marokkaanse Rifgebergte bevindt zich zo nu en dan onder mijn ogen. Ik probeerde de circle delete concealer van Jane Iredale uit.

more »

14 reacties »

KIKO Matte Muse Lipstick – 02 Embellished Peony

San's Life : 7 oktober 2015 7:00 am : Beauty

Matte muse kiko

Ik schreef eerder over de smart lipstick van KIKO. Die vond ik iets te glanzend, dus ging ik dit keer voor een matte variant uit de matte muse lijn van KIKO. Ik ging voor de kleur Embellished Peony (02). Ik kan nu al verklappen dat ik super enthousiast ben. more »

19 reacties »

Yves Rocher Tradition de Hammam Peeling

San's Life : 5 oktober 2015 7:00 am : Beauty

Yves rocher tradition de hammam peeling

Een tijdje geleden schreef ik over het gezichtsmasker uit de lijn Tradition de Hammam van Yves Rocher. In navolging daarop probeerde ik ook de oriëntaalse peeling uit dezelfde lijn. Het gezichtsmasker was fijn, maar zou de peeling dat ook zijn? more »

7 reacties »

KIKO smart lipstick – 909

San's Life : 1 oktober 2015 7:00 am : Beauty

KIKO smart lipstick

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe lipsticks. Donkere lipsticks. Het is immers herfst en ik vind donkere kleuren vooral in de herfst prachtig. Met die gedachte kocht ik de smart lipstick van KIKO.  more »

13 reacties »

Versace Bright Crystal Absolu

San's Life : 30 september 2015 7:00 am : Beauty

bright crystal absolu versace

Ik heb altijd een tijdje een geurtje dat ik heel vaak draag. De afgelopen tijd heb ik heel vaak Bright Crystal Absolu van Versace op gehad. Dit is de sterkere variant de voorganger Bright Crystal. De voorganger vond ik net iets te licht, dus ik was erg benieuwd naar deze sterkere variant.  more »

9 reacties »

Mijn ervaring met wimperextensions

San's Life : 23 september 2015 7:00 am : Beauty

Wimperextensions

Ik had nooit gedacht dat ik wimperextensions zou uitproberen. Ik houd absoluut niet van ‘fake’ dingen. Maar mijn nieuwsgierigheid won het in dit geval. Hoe zien mijn ogen er dan uit? Hoe lang blijft het zitten? Ziet het er nep uit? Allerlei vragen die door mijn hoofd spookten. more »

15 reacties »

KIKO Power Pro Nail Lacquer – Cobalt Blue

San's Life : 21 september 2015 7:00 am : Beauty

KIKO nagellak 2

Ik ben ontzettend gelukkig dat KIKO nu op Amsterdam Centraal te vinden is. Nu hoef ik niet perse meer te online te bestellen. Als ik zo nu en dan de stad in ga dan ga ik ook altijd langs KIKO. Pas geleden kwam ik thuis met een prachtige kleur nagellak uit de lijn power pro nail lacquer.  more »

10 reacties »

Yves Rocher Spicy Vanilla Handcrème

San's Life : 14 september 2015 7:00 am : Beauty

Yves Rocher spicy vanilla handcreme

Het eerste product uit de decemberlijn van Yves Rocher is bekend; de spicy vanille handcrème. Het is een limited edition, die alleen in december verkrijgbaar zal zijn. Is deze handcrème het waard om aangeschaft te worden? Lees gauw verder! more »

10 reacties »

Ziaja komkommer gezichtscrème

San's Life : 11 september 2015 7:00 am : Beauty

Ziaja komkommer gezichtscreme

Ik was blij verrast nadat ik de geitenmelk nachtcrème van Ziaja had gebruikt. Die geeft mijn huid echt een boost. Daardoor was ik erg benieuwd naar de komkommer gezichtscrème van Ziaja. Zou deze mijn huid ook zo goed hydrateren?  more »

6 reacties »

Monoï de tahiti haar- en lichaamsolie

San's Life : 8 september 2015 7:00 am : Beauty

mono de tahiti olie

Lichaamsolie? Een paar maanden geleden had ik je gek aangekeken. Veel te vettig.. Ik gebruik liever een lotion. Voor de vakantie kocht ik dan toch een keer een lichaamsolie bij Yves Rocher. more »

10 reacties »
« Page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *