Budgetproof: Max & More Contour Palette

Max & More contour palette

Budgetproof contouren? Ja, het kan! Over het algemeen zijn contour palettes best prijzig, maar deze van Max & More is echt mega goedkoop. En als je niet vaak aan de slag gaat met contouren dan is het natuurlijk zonde om daar een flink geldbedrag voor neer te tellen. Voor maar €2,- heb jij een budgetproof contour palette. 

MAX & MORE CONTOUR PALETTE

Het contour palette van Max & More zit in een mat, zwart palette. Het palette bevat 4 kleuren: donkerbruin (contour), bruin (bronzer), een mooi zandkleurtje (shaping) en een kleurtje dat haast tegen wit aan zit (highlight). Op het palette staat ook geschreven welke kleur wat is. Het gaat hierbij om contouren met poeder en niet met crème. Max & More heeft ook geen crème contour palette.

Max & More contour

Het palette bevat een mini spiegeltje waar ik zelf niet te veel waarde aan hecht, want je kan er weinig in ziet. Op de spiegel is een kleine handleiding geplakt: hoe moet je contouren en waar breng je iedere kleur aan? Zelfs als je weinig kennis van contouren hebt, kun je het alsnog doen. Ik heb zelf de handleiding niet gebruikt, maar mocht het je eerste keer zijn dan is het zeker niet verkeerd om de handleiding te volgen.
Contour 3

Let op: de bovenstaande foto’s zijn niet onder dezelfde omstandigheden gemaakt. Het licht zat een beetje tegen. 

Het is heel simpel. Wil je iets minder laten opvallen dan moet je het contouren en wil je iets laten opvallen dan moet je het shapen en highlighten. Je kunt de bronzer gebruiken op de plekken waar je hebt gecountourd, maar je hoeft niet perse bronzer aan te brengen. Het is maar wat je zelf wilt.

Al met al ben ik heel erg tevreden met het palette. Het Max & More contour palette is voor €2,- te koop in de Action. Heel erg budgetproof! Wat mij betreft is dit palette absoluut een aanrader.

Liefs, Sanae

Share Button

11 thoughts on “Budgetproof: Max & More Contour Palette

  1. Meestal reageer ik niet en lees ik gewoon. Nu doe ik het wel. Dat ziet er goed uit! Het staat je heel mooi. Kan je misschien een keer laten zien hoe jij contourt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge