De perfecte outfit voor de feestdagen

Christmas

Ondanks de kou kan ik echt genieten van deze tijd van het jaar. Het centrum is volledig verlicht en ook de etalages zijn feestelijk versierd. Het is alweer bijna december, dat betekent dat het einde van het jaar in zicht is en dus ook de feestdagen. De feestelijke collecties zijn al volop verkrijgbaar, dus je kunt nu al je outfit voor de feestdagen scoren.

De eerste afweging die je zou moeten maken, is voor wat voor kledingstuk je gaat: een jurk, rok, broek of jumpsuit. Pailletten, glitters, kralen… Het kan allemaal, want er is zo ongelofelijk veel keus. Het ligt uiteraard aan wat jij gaat doen. Met oud en nieuw is ‘sparkle’ natuurlijk heel erg tof, maar voor een etentje is een chique outfit perfect. Daarnaast ligt het natuurlijk ook aan je eigen voorkeur. Ik heb het liefst rokjes en jurkjes aan, maar een merendeel van mijn vriendinnen doet liever een broek aan. Je moet je natuurlijk niet ongemakkelijk voelen in je outfit.

Ik heb een aantal outfits samengesteld om een indicatie te geven van de mogelijkheden die je hebt. Of je nou een liefhebber van jurkjes, rokjes of broeken bent! Zo kun je ook een beetje inspiratie doen voordat je jouw perfecte outfit (online) gaat shoppen. Check it out!

Collage outfit 2

Collage outfit 3

Alle items die in de collage te zien zijn, kun je terugvinden op de website van Esprit. Op deze pagina kan je de Kerstcollectie vinden. Zo heb je alle feestelijke items bij elkaar. Hoe handig is dat?!


Welke outfit zou jij dragen?

Liefs, Sanae

Share Button

12 thoughts on “De perfecte outfit voor de feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge