Fashion

De perfecte outfit voor de feestdagen

San's Life : 30 november 2015 7:00 am : Fashion

Christmas

Ondanks de kou kan ik echt genieten van deze tijd van het jaar. Het centrum is volledig verlicht en ook de etalages zijn feestelijk versierd. Het is alweer bijna december, dat betekent dat het einde van het jaar in zicht is en dus ook de feestdagen. De feestelijke collecties zijn al volop verkrijgbaar, dus je kunt nu al je outfit voor de feestdagen scoren. more »

12 reacties »

Balmain x H&M: wat kocht ik?

San's Life : 18 november 2015 7:00 am : Fashion

Op 5 november kwam de samenwerkingscollectie van Balmain en H&M uit. De prijzen én de items waren al ruim van te voren uitgelekt waardoor ik al helemaal niet meer kon wachten. Ik moest en zou iets van die collectie hebben.  more »

9 reacties »

Michael Kors Devenport Rainbootie

San's Life : 20 oktober 2015 7:00 am : Fashion

michael kors devenport rainbootie

Het weer is zo onvoorspelbaar. Regen, enorme kou, zon… Om in ieder geval bestand te zijn tegen de koude en soms regenachtige dagen, bestelde ik de regenlaarzen van Michael Kors. Om precies te zijn; de devenport rainbootie. more »

9 reacties »

New in: Zara espadrilles

San's Life : 4 september 2015 7:00 am : Fashion

Dat ik van schoenen houd, is niet verrassend. Maar dat ik heel erg veel van espadrilles houd, heb ik volgens mij nog nooit verteld. Espadrilles zijn echt perfect voor het warme weer en ze lopen heerlijk! Ik heb inmiddels al een aantal espadrilles in mijn bezit, maar een tijdje terug heb ik nog een pareltje aan mijn collectie kunnen toevoegen.  more »

11 reacties »

Mijn favoriete bikini’s

San's Life : 2 september 2015 7:00 am : Fashion

Het weer is beroerd. Het zonnetje is zo goed als weg. En de zomer kunnen we (bijna) gedag zeggen. Om nog heel even te genieten van het zomergevoel wil ik mijn favoriete bikini’s met jullie delen (niet letterlijk, duh!).  more »

9 reacties »

Happy feet with Happy Socks

San's Life : 23 juli 2015 7:00 am : Fashion

It might seem crazy what I’m about to say… I LOVE Happy Socks. Sowieso heb ik een zwak voor mooie en gekke sokken. Mijn liefde voor Happy Socks begon toen zij een samenwerking hadden met Snoop Dogg. Ik mocht van Overhemden.com een paar Happy Socks ontvangen! Awesome!  more »

5 reacties »

Ready for summer with SevenBien

San's Life : 22 juli 2015 7:00 am : Fashion

Hoewel het Nederlandse weer ons af en toe voor de gek houdt, is het toch echt zomer. Ik ben helemaal klaar voor het mooie weer (en mijn vakantie) met mijn nieuwe items van SevenBien. Check it out! more »

7 reacties »

Your office outfit for less

San's Life : 16 juli 2015 7:00 am : Fashion

Wat je wel of niet aan kan naar kantoor verschilt natuurlijk per bedrijf, maar over het algemeen zit je met een nette outfit helemaal goed. Vaak hangt er aan nette rokken, jurken en broeken een duur prijskaartje, maar ik heb een webshop gevonden waar je voor een lage prijs de perfecte kantoor outfit kan scoren. more »

3 reacties »

Interview met Stylefruits.nl

San's Life : 8 juli 2015 7:00 am : Fashion, Lifestyle

Stylefruits Suikerfeest

Vandaag een kort berichtje. Er stond eigenlijk een ander artikel klaar, maar ik kreeg te horen dat mijn interview met Stylefruits.nl over het Suikerfeest online staat. Dat wil ik uiteraard graag met jullie delen.
more »

8 reacties »

Reminder: Win €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Online.nl

San's Life : 5 juli 2015 7:00 am : Fashion

Hoesje 3

Vandaag is de laatste dag dat je mee kan doen aan de winactie. Laat de kans dus niet aan je voorbij gaan! Doe mee en maak kans op €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Online.nl. more »

2 reacties »
« Page 1, 2, 3 ... 6, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *