Fashion

Winactie: €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl

San's Life : 29 juni 2015 7:00 am : Fashion

Hoesje 4

Vandaag heb ik een super leuke winactie voor jullie, want je kan namelijk €30,- shoptegoed winnen die je kan besteden bij Hoesjes-Outlet.nl. Ga de zomer in met awesome hoesjes of accessoires. more »

10 reacties »

Sperry Bootschoenen Bahama Core

San's Life : 23 juni 2015 7:00 am : Fashion

sperry's

Ik heb ze eindelijk in mijn bezit: de bootschoenen van Sperry! De roze Sperry’s stonden twee maanden lang op mijn wishlist nadat ik ze bij Shoeline in Rotterdam had gezien. Toen ik de knoop had doorgehakt, was mijn maat er niet meer. Balen! Maar goed; geduld loont! more »

10 reacties »

Lange shirts voor mannen

San's Life : 17 juni 2015 7:00 am : Fashion

ShirtsofCotton-extra-lange-tshirts

Mannen willen over het algemeen graag een shirt onder hun overhemd. Ooit wel eens afgevraagd waarom? Ik zal het geheimpje delen: ze willen voorkomen dat hun billen zichtbaar zijn. Die kunnen dus goed verborgen worden met een shirt onder hun overhemd. more »

3 reacties »

Winactie: €25,- shoptegoed bij Sans-Online.nl

San's Life : 4 mei 2015 7:00 am : Fashion

Of je nou nieuwe jurken voor de zomer wilt of een leuke trui voor je vriend wilt kopen, bij Sans-Online.nl kan het. Nu het zonnetje (bijna) gaat schijnen, is het tijd om de garderobe om te gooien. Deze leuke winactie komt dus goed van pas! more »

20 reacties »

Bubinga zonnebril van Wooden Made

San's Life : 17 april 2015 7:00 am : Fashion

bubinga wooden made
Een tijdje geleden ontving ik van Wooden Made de Bubinga zonnebril. Ik heb al heel wat zonnebrillen in mijn bezit, maar een houten zonnebril had ik nog niet. Met dit mooie weer is een zonnebril absoluut een luxe.

more »

14 reacties »

Adidas SuperColor Sneakers

San's Life : 7 april 2015 7:00 am : Fashion

Adidas Supercolor red

De Supercolor sneakers van Adidas zijn in samenwerking met Pharryl Williams uitgebracht. De bekende Adidas Superstar heeft een volledige metamorfose ondergaan en is omgedoopt in de Supercolor sneaker die in maar liefst 50 kleuren te koop is. Wow!  more »

18 reacties »

Spam je blog + Instagram

San's Life : 28 maart 2015 7:00 am : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society

Ik vind het ontzettend leuk om blogs te lezen die ik nog niet ken. En ik vertelde al eerder dan Instagram mijn favoriete social media kanaal is. Spammen is echt not done, maar vandaag mag je je Instagram en blog spammen!  more »

12 reacties »

Michael Kors Colby Optic White

San's Life : 18 maart 2015 7:00 am : Fashion

Michael Kors Colby

Je kan er niet meer omheen: witte sneakers. Ze zijn helemaal hot! In augustus bestelde ik mijn geliefde Michael Kors Keaton sneakers in het zwart terwijl ik liever de witte had. Het heeft zo moeten zijn, want nu heb ik andere Micheal Kors sneakers in het wit. Niet de Keaton, maar de Colby dit keer.  more »

18 reacties »

Outfit | Black and Yellow

San's Life : 3 maart 2015 7:00 am : Fashion

In mijn plog van mijn tweede dag in Marokko hebben jullie een klein voorproefje gekregen van mijn outfit, maar vandaag krijgen jullie alle details van de outfit. Ik ben zelf gek op rokken en jurkjes. Helemaal mijn ding. Om het niet altijd op een ‘schattige’ manier te dragen, experimenteer ik met veel verschillende stijlen. Check it out!

more »

14 reacties »

Tumblr Inspiration #3

San's Life : 26 februari 2015 7:00 am : Fashion, Food, Lifestyle

Ik begin al steeds meer een zomergevoel te krijgen. Ik weet niet of het door de Marokkaanse zon komt of omdat ik gewoon enorme zin heb in de zomer. Door mijn zomergevoel zoek ik steeds meer ‘zomerinspiratie’ op Tumblr. Kijk je mee?  more »

2 reacties »
« Page 1, 2, 3, 4 ... 6, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *