Fashion

Tumblr inspiration #2

San's Life : 17 februari 2015 7:00 am : Fashion, Lifestyle

Jaren terug kon ik serieus uren achter elkaar op Tumblr zitten. Op de één of andere manier heb ik dit weten te minderen, maar het begin nu weer te kriebelen. Ik ben steeds langer op Tumblr aan het rondsnuffelen. Maar kijk dan wat er uit komt rollen? Dit is toch heerlijke inspiratie?  more »

9 reacties »

Zara Spring Summer Lookbook 2015

San's Life : 14 februari 2015 7:00 am : Fashion

Ik ben vaak gek op de collecties van de Zara. Naast dat de kleding meestal heel leuk is, zijn de foto’s ook geweldig. Ik was dan ook enorm benieuwd naar de lookbook van de lente en zomer. Ik wil de lookbook graag met jullie delen.  more »

7 reacties »

Shoplog H&M, Zara, Choies & Vero Moda

San's Life : 23 januari 2015 10:00 am : Fashion

Er was de laatste tijd zo veel sale dat ik best veel heb gekocht. Foei, Sanae! Helaas lukt het niet om alles in één artikel te zetten. Vandaag wil ik mijn aankoopjes, die overigens allemaal online zijn gedaan, bij H&M, Zara, Choies en Vero Moda met jullie delen.  more »

13 reacties »

Shoptip: Esprit

San's Life : 7 januari 2015 10:00 am : Fashion

Esprit is één van mijn favoriete winkels. Dit komt vooral omdat ik daar als puber ook al dingen kocht. Tja, dan blijft het toch een beetje in je bloed zitten. Ik keek eigenlijk nooit op de website van Esprit. Maar ik heb toch gemerkt dat het een fijne website is.  more »

16 reacties »

Top 10 artikelen van 2014

San's Life : 29 december 2014 10:00 am : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society

Het einde van het jaar is in zicht. Voor mij is het jaar echt voorbij gevlogen. Ik blog nog niet zo heel lang onder deze naam, maar het gaat wel enorm goed met mijn blog. Daarom leek het me leuk om de 10 best bekeken artikelen van 2014 op een rijtje te zetten.  more »

13 reacties »

Meet a designer #2

San's Life : 20 december 2014 10:00 am : Fashion

Schermafbeelding 2014-12-19 om 10.32.35

Het is weer tijd om kennis te maken met een nieuwe designer. Dit keer niet één, maar twee designers: Sara en Nesrin Harakat. Zij noemen zichzelf en hun label Harakat Sisters.  more »

8 reacties »

6x lovely wallpapers

San's Life : 18 december 2014 10:00 am : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society

Het eerste wat je ziet als je je computer of laptop opstart, is je achtergrond. Dus dan kan je achtergrond maar beter hartstikke vrolijk en mooi zijn. Ik heb een aantal foto’s voor jullie bij elkaar geplukt die leuk zijn voor de achtergrond van je computer, laptop of telefoon!  more »

11 reacties »

C&A Lipstick Kisses

San's Life : 15 december 2014 10:00 am : Fashion

C&A denkt alvast vooruit en heeft een lingerielijn voor Valentijnsdag ontworpen. De lijn is een combinatie van vintage en modern. Deze lijn heet Lipstick Kisses. Is dat een hint C&A? We kunnen alvast een setje kiezen om onze lipstick erbij te matchen!  more »

4 reacties »

Opening Primark Den Haag

San's Life : 14 december 2014 10:00 am : Fashion

unnamed

Primarkwinkels poppen als paddenstoelen uit de grond. Er is inmiddels super veel geschreven over de opening van de Primark in Den Haag. Deze nieuwe Primark is met maar liefst drie verdiepingen de grootste Primark van Nederland.  more »

11 reacties »

GC – African Dream collectie

San's Life : 13 december 2014 2:11 pm : Fashion

Ik ben dol op items met Afrikaanse invloeden. De Afrikaanse cultuur is zo kleurrijk en vrolijk. Ik word er spontaan blij van. Het Zwitserse horlogemerk GC heeft zich laten inspireren door Afrika. Er zijn mooie horloges met luipaard- en girafpatronen er uit voortgekomen. Ik vind de collectie in ieder geval prachtig. more »

Reageer»
« Page 1, 2, 3, 4, 5, 6, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *