Food

Oreo toetje met aardbeien

San's Life : 15 juli 2015 7:00 am : Food

Oreo toetje 1

Wie houdt er nou niet van toetjes. Je kunt ze zo gezond of ongezond maken als je maar wil. In de Ramadan eet ik vaak het Oreo toetje met aardbeien. Oreo in combinatie met aardbeien is sowieso heerlijk.  more »

8 reacties »

Recept – Oreo milkshake

San's Life : 30 juni 2015 7:00 am : Food

Oreo milkshake

Met Oreo kan je echt alle kanten op. Je kan ze in een taart stoppen, in popcakes en ook in een milkshake. Vooral nu ik aan het vasten ben, vind ik het heerlijk om in de avond van een Oreo milkshake te genieten. Het is makkelijk om te maken en erg lekker.  more »

10 reacties »

Recept – Nutella overnight oats

San's Life : 24 juni 2015 7:00 am : Food

nutella overnight oats

Vroeger vond ik havermout echt verschrikkelijk. Sinds kort kan ik echt genieten van een kommetje havermout. Vooral de overnight oats (havermout die je een avond van te voren in de koelkast zet) vind ik heerlijk. Mijn favoriete overnight oats zijn toch wel die met Nutella. more »

15 reacties »

Recept – Nutella milkshake

San's Life : 20 juni 2015 7:00 am : Food

nutella milkshake

Ik dank God dat Nutella bestaat. No joke. Er is geen lekkerdere chocoladepasta dan Nutella. Ik denk dat ik ongeveer alle chocoladepasta’s uit de supermarkt wel eens heb geproefd, maar ik grijp nog altijd het liefst naar Nutella. Nutella kan je op je brood smeren, maar je kan er zoveel meer mee doen. Je kunt er zelfs een milkshake van maken.  more »

13 reacties »

No bake aardbeien-chocoladetaart

San's Life : 11 mei 2015 7:00 am : Food

Ik ben gek op taart. Alle soorten taart. Aangezien ik gek ben op bakken, kan ik deze verslaving wel begrijpen. Eén van mijn favoriete taarten is echter een taart die helemaal niet gebakken hoeft te worden. Daarnaast zijn er helemaal niet veel ingrediënten nodig om dit stukje hemel op je bord te krijgen.  more »

9 reacties »

Hands Off My Chocolate – Seriously Dark

San's Life : 23 april 2015 7:00 am : Food

Seriously dark

Ja, jij daar… Hands Off My Chocolate! Ik houd van chocolade, dus ik wil het echt niet delen.Deze reep bevat 85% cacao, dat is echt super veel voor chocolade. Ik testte de Seriously Dark (zo heet de chocolade echt!) van Hands Off (my chocolate hihi) uit!  more »

5 reacties »

Aman Prana Extra Virgin Cocos Oil

San's Life : 9 april 2015 7:00 am : Beauty, Food

Aman Prana cocos oil

Kokos; je houdt er van of je haat het. Ik houd van alles waar kokosnoot in is verwerkt. Van bodybutters tot aan snacks. Laatst kreeg ik de kans om de kokosolie van Amanprana uit te proberen. Daar zeg ik geen nee tegen.  more »

11 reacties »

Spam je blog + Instagram

San's Life : 28 maart 2015 7:00 am : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society

Ik vind het ontzettend leuk om blogs te lezen die ik nog niet ken. En ik vertelde al eerder dan Instagram mijn favoriete social media kanaal is. Spammen is echt not done, maar vandaag mag je je Instagram en blog spammen!  more »

12 reacties »

Tumblr Inspiration #3

San's Life : 26 februari 2015 7:00 am : Fashion, Food, Lifestyle

Ik begin al steeds meer een zomergevoel te krijgen. Ik weet niet of het door de Marokkaanse zon komt of omdat ik gewoon enorme zin heb in de zomer. Door mijn zomergevoel zoek ik steeds meer ‘zomerinspiratie’ op Tumblr. Kijk je mee?  more »

2 reacties »

Veganistische chocolade: Lovechock with a loveletter

San's Life : 19 februari 2015 7:00 am : Food

Lovechock loveletter

Mijn liefde voor chocolade is niet te beschrijven. Als puber at ik minimaal een reep per dag. Real addiction. En nog steeds is het mijn verslaving. Ik heb alle soorten chocolade uit het schap van de Albert Heijn geproefd. No joke… Laatst mocht ik kennis maken met Lovechock: chocolade met een mooi gebaar.  more »

22 reacties »
« Page 1, 2, 3 »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *