Food

HEMA Valentijn collectie

San's Life : 20 januari 2015 10:16 am : Food, Lifestyle

Vandaag is de HEMA Valentijn collectie te koop in de winkels en in de webshop. Ik ben gek op Valentijn, als is het maar om de geweldige collecties die er in de winkels liggen. Vooral de eetbare dingetjes! De HEMA collectie maakt mij in ieder geval ontzettend blij. Kijk je mee naar een greep uit de collectie? more »

31 reacties »

6 redenen om ananas te eten

San's Life : 18 januari 2015 10:00 am : Food

Ananas

Ik houd van ananas. Ik eet en drink alles waar ananas in zit. Uh, verslaving? Misschien een beetje. Serieus, wie houdt er nou niet van de heerlijke smaak van ananas? Hier zijn 10 redenen waarom je ananas moet eten.

more »

11 reacties »

American pancakes

San's Life : 17 januari 2015 10:00 am : Food

American pancakes, wie houdt er nou niet van? Ze zijn heerlijk om mee te ontbijten of te lunchen. Pannenkoeken zijn lekker, maar deze pannenkoekjes hebben net iets extra. Lees verder om er achter te komen hoe je ze maakt!

more »

8 reacties »

Top 10 artikelen van 2014

San's Life : 29 december 2014 10:00 am : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society

Het einde van het jaar is in zicht. Voor mij is het jaar echt voorbij gevlogen. Ik blog nog niet zo heel lang onder deze naam, maar het gaat wel enorm goed met mijn blog. Daarom leek het me leuk om de 10 best bekeken artikelen van 2014 op een rijtje te zetten.  more »

13 reacties »

6x lovely wallpapers

San's Life : 18 december 2014 10:00 am : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society

Het eerste wat je ziet als je je computer of laptop opstart, is je achtergrond. Dus dan kan je achtergrond maar beter hartstikke vrolijk en mooi zijn. Ik heb een aantal foto’s voor jullie bij elkaar geplukt die leuk zijn voor de achtergrond van je computer, laptop of telefoon!  more »

11 reacties »

How to make Moroccan mint tea

San's Life : 16 december 2014 10:00 am : Food, Lifestyle

DSC_0124

Ik houd van thee. Vooral van Marokkaanse munt thee. Met een kilo suiker erin als het even kan. Wat verwacht je ook anders? Het is er letterlijk met de paplepel ingegoten. Of najah, met een theeglas.  more »

11 reacties »

Blog naar ander domein

San's Life : 18 november 2014 8:31 pm : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society, Wajow!

x

Het kan zo zijn dat mijn blog deze week minder goed bereikbaar is, omdat ik mijn blog naar een ander domein heb verhuisd.  more »

Reageer»

Review: Tea Bar

San's Life : 9 november 2014 2:00 pm : Food

IMG_7049

Een tijdje geleden alweer bestelde ik thee bij Tea Bar. Het moet inmiddels niet meer als verrassing komen dat ik echt een theeleut ben. Een echte tea-addict. Ik ben dan ook heel kritisch als het om thee gaat.  more »

5 reacties »

Wat wil jij lezen?

San's Life : 6 november 2014 5:31 pm : Beauty, Fashion, Food, Lifestyle, Society, Wajow!

De afgelopen tijd zijn er verschillende soorten berichten verschenen op mijn blog. Ik zou graag willen weten wat jullie meer willen lezen of zien. Daarom vraag ik jullie om de onderstaande poll in te vullen en eventueel een reactie achter te laten.  more »

Reageer»

I love food! – Food tag

San's Life : 6 november 2014 2:00 pm : Food

IMG_7571Ik houd van eten. Van salades tot en met Marokkaanse couscous. Ik houd van divers en lekker eten. Maar ja, wie nou niet? Ik vind dat het tijd is voor de food tag! 
more »

4 reacties »
« Page 1, 2, 3 »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *