Food

Super Beautyfood: Avocado

San's Life : 3 november 2014 2:00 pm : Beauty, Food

IMG_7439

Dat avocado goed voor je is, zal je vast niet verbazen. Avocado is ook nog eens super lekker als je een goede avocado gekocht hebt. Avocado is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je huid! Maar hoe kan dat eigenlijk? 
more »

6 reacties »

Culinaire arganolie

San's Life : 31 oktober 2014 2:00 pm : Food

ArganIk ben een enorme fan van arganolie. Naast dat arganolie goed is voor je haar, huid en nagels, is het ook heerlijk om mee te koken. De culinaire voordelen van arganolie zijn echter veel minder bekend. 
more »

6 reacties »

Last-minute birthday cake

San's Life : 19 oktober 2014 11:11 am : Food

 Ik houd enorm veel van bakken en ik doe het dan ook regelmatig. Gisteren was mijn lieve vriendinnetje jarig. Tijd om te bakken! Helaas ging het één en ander mis waarop ik last-minute een verjaardagstaart moest maken. Kijk snel wat het is geworden! 

more »

1 reactie »

Macarons van de Lidl

San's Life : 2 oktober 2014 8:10 pm : Food

MacaronsBij de Lidl is het Frankrijk-week. Er zijn super veel heerlijke Franse producten. En wat is het lekkerste Franse product? Juist, macarons!! Serieus, wie is er nou niet dol op?! Maar hoe lekker zijn de macarons van de Lidl?
more »

1 reactie »

100% sapjes van de Action

San's Life : 28 september 2014 9:44 pm : Food

100%Laatst was ik in de Action met een vriendin en zag ik een paar sappen in leuke pakjes. Als het om drankjes gaat, probeer ik heel snel nieuwe dingen uit. Er waren vier smaken en alle vier smaken nam ik mee naar huis. Ik heb ze alle vier geproefd en voor jullie beoordeeld.

more »

Reageer»

Healthy bananenpannenkoekjes

San's Life : 25 september 2014 12:16 pm : Food

Processed with VSCOcam with m5 presetEen makkelijk, snel en lekker ontbijt of lunch. Deze bananenpannenkoeken hebben alles wat jij wilt. Iedereen kan ze maken. Ze zijn snel te maken en ze zijn super lekker! En daarnaast zijn ze ook nog eens gezond! more »

Reageer»

Natuurlijke geneeswijzen

San's Life : 18 september 2014 7:36 pm : Food, Lifestyle

Als klein kind kreeg ik verschillende kruidendrankjes toegereikt als ik ziek was. Zelf nu drink ik deze drankjes wel eens, ook al vind ik ze een verschrikkelijke smaak hebben. Liever een vies drankje drinken dan ziek blijven! Ik zet mijn favoriete natuurlijke geneeswijzen op een rijtje!

more »

Reageer»
« Page 1, 2, 3 »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *