Garnier Micellair Reingingswater

Garnier micellair water

Micellair reinigingswater is allang niet meer een luxe. Veel merken brengen nu micellair reiningswater op de markt. Zo ook Garnier! Natuurlijk was ik reuze benieuwd naar deze reinigingswater.

Al een hele lange tijd zweer ik bij het micellair reinigingswater van Yves Rocher. Toen mijn fles opging, besloot ik het reinigingswater van Garnier uit te proberen.

Garnier heeft twee verschillende flessen in de schappen: eentje met een roze dop en eentje met een groene dop. Het micellair water uit de ‘roze’ fles reinigt, verzacht en verwijdert make-up en is bedoelt voor de gevoelige huid. En het micellair water uit de ‘groene’ fles zuivert, kalmeert en verwijdert make-up. Ik heb de tweede fles en dit product is geschikt voor de gevoelige en gemengde huid.

Wat ik goed vind van Garnier is dat er op de achterkant van de fles even wordt uitgelegd wat micellair water is:

Micellen, afkomstig uit de farmacie, zijn reinigende deeltjes die als een mageet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonde te wrijven. Verrijkt met matterende deeltjes, kalmeert deze geurloze en verfrissende formule de huid en vermindert het talg zonder de huid uit te drogen.

garnier micellair

Je kunt met dit micellair water je gezicht, ogen en lippen reinigen. Klinkt ideaal toch? Ik probeerde het uit en ik volgde de gebruiksaanwijzing: aanbrengen met een watje en niet hard wrijven.
Ik was verbaast hoe snel ik al mijn make-up van mijn gezicht had verwijdert. Een prima alternatief voor make-up remover. Oog mijn oogmake-up was binnen no-time verwijdert, terwijl dit normaal gesproken toch met wat meer moeite gaat. Na gebruik was mijn huid absoluut niet droog. Sterker nog, mijn huid was enorm zacht! Verbaasd dat ik was, voelde ik de hele tijd aan mijn wang. Heerlijk zacht!

Garnier micellair reinigswater

Wat mij betreft is dit micellair water absoluut een topper! Ik ga dit micellair water zeker nog een keer kopen. Het werkt heel goed voor mij en daarnaast vind ik het enorm handig dat je je gezicht, ogen en mond ermee kan reinigen. Hierbij laat ik de speciale oogmake-up remover en de make-up remover schieten. Micellair water it is!

Voor het Micellair reinigingswater van Garnier betaal je €6,49 en kunt het gewoon vinden bij o.a. de Kruidvat. De fles bevat een hoeveelheid van 400 ml! Dat is dus een flinke fles!

Wat vind jij van dit micellair water?

Share Button

20 thoughts on “Garnier Micellair Reingingswater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge