Hands Off My Chocolate – Seriously Dark

Seriously dark

Ja, jij daar… Hands Off My Chocolate! Ik houd van chocolade, dus ik wil het echt niet delen.Deze reep bevat 85% cacao, dat is echt super veel voor chocolade. Ik testte de Seriously Dark (zo heet de chocolade echt!) van Hands Off (my chocolate hihi) uit! De verpakking van deze chocolade is zo pakkend en grappig. Helemaal mijn ding. Hippe tekste? Yes, please! De chocolade bevat overigens 11 gram chocolade per 100 gram. Absoluut niet veel als je het vergelijkt met andere repen.

seriously dark 2

Naast de leuke verpakking, is de chocolade zelf ook zo leuk. De chocolade is in rondjes gedeeld, dus geen vierkante blokjes. Op de rondjes staat ‘mine’ of ‘yours’ met een kruis er door heen. Klein detail, maar wel ontzettend leuk.

Mine

Ik ben absoluut geen fan van pure chocolade. De eerste pure chocolade die ik lekker vond, was de Lovechock chocolade. Een hoge percentage cacao betekent overigens ook vaak dat de reep bitter is. Ik moet zeggen dat dit helemaal niet het geval is bij deze chocolade. Als liefhebber van melkchocolade heb ik deze pure chocolade helemaal goedgekeurd. De smaak is sterk, maar niet bitter of machtig.

Een reep bevat 120 gram en kost €1,99. De chocolade van Hands Off is overigens gewoon te koop in de AH!

Zou jij deze chocolade uitproberen?

Share Button

5 thoughts on “Hands Off My Chocolate – Seriously Dark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge