Happy feet with Happy Socks

It might seem crazy what I’m about to say… I LOVE Happy Socks. Sowieso heb ik een zwak voor mooie en gekke sokken. Mijn liefde voor Happy Socks begon toen zij een samenwerking hadden met Snoop Dogg. Ik mocht van Overhemden.com een paar Happy Socks ontvangen! Awesome! 

De afgelopen winter was ik weer VERLIEFD op een paar sokken van Happy Socks. Ik had nooit gedacht dat ik sokken zou willen showen totdat ik de lookbook van de de collectie zag. Kijk dan.. Hoe awesome het staat!

Happy Socks 4

Happy Socks 1

Bron: Happy Socks Lookbook herfst/lente ’14

Zoals ik al zei ontving ik van  Overhemden.com een paar Happy Socks (die ik overigens cadeau ga doen. Ik ben zo lief). De sokken zijn grijs met zwarte stippen. Dit zijn de iets meer gangbare sokken, als je niet van felle kleuren houdt. Overigens heeft Overhemden.com nog meer ‘gangbare’ sokken, maar ook leuke felle sokken. Het doel van Happy Socks is om mensen blij te krijgen en dat lukt zeker met de felle kleuren en de gekke patronen.

happy socks

Happy Socks zijn ideaal als je toffe sokken bij je outfit nodig hebt. Je kan moeilijk een gave outfit fixen met twee verschillende sokken. Echte statement sokken. Ze kosten wat meer, maar de kwaliteit is gewoon erg goed en de sokken zitten heerlijk. Believe me. Als het niet zo was, zou ik niet een jaar lang enthousiast zijn over deze sokken.

Hoe zou jij Happy Socks met je outfit combineren?

Share Button

5 thoughts on “Happy feet with Happy Socks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge