Hermani Fleur’s Super Snake Oil

slangenolie

Mijn zoveelste blog over olie als haarverzorging. Ik heb de afgelopen paar weken bijna alle bestaande oliën uitgeprobeerd. Ik vergat echter helemaal de slangenolie die ik afgelopen zomer in Marokko had gekocht. Ik heb deze olie dan toch eindelijk uitgeprobeerd! 

Ik heb droog haar en door vochtig weer kan mijn haar soms echt vreselijk pluizen. Ik heb dan het gevoel dat ik een suikerspin op mijn hoofd heb. Not cool! Daarnaast heb ik in de winter op de één of andere manier ook meer haaruitval. Weird… Extra verzorging is in de winter zeker een must.

x

De slangenolie zit in een doorzichtig flesje met een pompje waardoor je de olie makkelijk kan doseren. De olie heeft een zware structuur en is aan de dikke kant. je hebt daarom ook maar een heel klein beetje nodig voor je haar! Ook als je dik haar hebt.

Don’t worry, de slangenolie is niet gemaakt van slangen. Deze olie is een mix van de volgende biologische oliën: Castorolie, Sesamolie, Olijfolie, Mosterdolie, Laurierblad, Santalum Album olie. Deze oliën voeden en versterken het haar. Slangenolie zou er voor moeten zorgen dat je minder gespleten puntjes hebt en minder haaruitval.

Eerst zien dan geloven.. Op een saaie zondag besloot ik de slangenolie in mijn haar te doen. Ik liet het 10 minuten zitten alvorens ik mijn haar ging wassen. Het resultaat? Mijn haar voelde gevoed aan. Maar ik liet me niet na één keer overtuigen. Ik heb de olie een week lang iedere dag in mijn haar gedaan. En ja hoor, minder haaruitval! Over gespleten puntjes kan ik niets zeggen, want ik heb pas mijn puntjes geknipt. Ik kan wel met alle zekerheid zeggen dat mijn haar er nu veel gezonder uitziet.

Ik ben razend enthousiast over deze olie. Ik gebruik de olie nu 2 keer per week in combinatie met de herstellende haarolie van Yves Rocher. Nu vind ik het wel een beetje jammer dat ik niet meerdere flesjes heb aangeschaft. Ik heb even gegoogeld en ik heb een aantal websites gevonden waar je de slangenolie kan aanschaffen. De goedkoopste kost €7,50 en is hier te koop.

Je kan je haar natuurlijk ook met andere oliën verzorgen. Als je wil weten hoe je je haar een boost kan geven door natuurlijk oliën te gebruiken, lees dan dit artikel. Als je droog of pluizig haar hebt, raad ik je ook aan om de herstellende haarolie van Yves Rocher te gebruiken.

Liefs, Sanae

 

Share Button

2 thoughts on “Hermani Fleur’s Super Snake Oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge