Interview met Stylefruits.nl

Stylefruits Suikerfeest

Vandaag een kort berichtje. Er stond eigenlijk een ander artikel klaar, maar ik kreeg te horen dat mijn interview met Stylefruits.nl over het Suikerfeest online staat. Dat wil ik uiteraard graag met jullie delen.

De Ramadan is alweer bijna voorbij. Inmiddels hebben we alweer 20 dagen gevast. Bizar dat het zo snel gaat. In de laatste tien dagen ligt de focus steeds meer op het Suikerfeest. Binnenkort worden de koekjes al klaargemaakt en moeten de outfits voor het Suikerfeest gekocht of uitgezocht worden.

Ik werd door Stylefruits.nl benaderd voor een interview dat over het Suikerfeest ging. Daar werkte ik graag aan mee. Ontzettend tof dat er aandacht aan het Suikerfeest wordt besteed. Wat doe je aan? Wat doe je niet aan? Je kunt het artikel hier lezen.

Stylefruits heeft ook een aantal kledingstukken uitgezocht die ideaal zijn voor het Suikerfeest. Echt een must read als je zelf het Suikerfeest viert of bij iemand op bezoek gaat op het Suikerfeest. Het is sowieso erg tof om te lezen hoe je nou gekleed gaat op een islamitische feestdag.

Wat vind je van het artikel van Stylefruits?

Share Button

8 thoughts on “Interview met Stylefruits.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge