Personal: It’s my birthday! & Drukte

Birthday Sanae

Oke, niet echt.. Mijn verjaardag is al een paar dagen geweest. Ik was namelijk 12 maart (afgelopen zaterdag) jarig. Ik ben (helaas) niet meer 21, want ik ben 22 geworden. Ik vond 21 altijd zo’n mooie leeftijd.. Maar hey, een jaartje ouder en dus weer een beetje wijzer geworden.

De komende dagen kunnen jullie dan ook een aantal leuke winacties kunnen verwachten. En omdat de vorige MAC lipstick winactie een enorm succes was en de winnares zo blij was, zal er zeker een vervolg komen!

En als je nu denkt, waar de (PIEP) was je de afgelopen tijd. Shame on me.. Ik was echt even spoorloos. Niet omdat ik het zo graag wilde hoor. Iedere avond typ ik een stukje voor een artikel, maar ik te moe om het af te maken.. En ja, dat gaan dan zo een aantal dagen door. Ik houd me hoofd nog maar net boven water.. Heb het zo ongelofelijk druk en daarnaast had ik ook even een hele grote dip te pakken. Wist even niet meer hoe ik alles moest combineren, maar ik denk dat ik er nu mijn draai in heb gevonden.
look bday SanaeLook bday

En dan weer even over mijn birthday… Ik had zo’n mooie look op mijn verjaardag. Mijn look was door mijn vriendin Majdoulin en mij gemaakt. Ook had ik de wimpers van mijn favoriete (Arabische) beautyblogger Huda Beauty. Ik heb daar ongelofelijk veel complimenten over gekregen en ik ben er echt verliefd op geworden! Ik ben van plan om een tutorial van de look¬†voor jullie te doen, als jullie dat leuk vinden. Daarnaast had ik ook mijn eigen tule rok gemaakt, dus als daar interesse in is dan doe ik ook een DIY!

Een plog in combi met een vlog van mijn verjaardag kan je morgen op mijn blog vinden! Dus tot morgen! Houden jullie de winacties ook in de gaten?

Liefs, Sanae

Share Button

3 thoughts on “Personal: It’s my birthday! & Drukte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge