KIKO Velvet Mat Lipstick – 614

Kiko Velvet Mat lipstick 614

Ik heb meerdere lipsticks van KIKO gehad en ze hebben me eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Het is geen verrassing meer dat ik gek ben op matte lipsticks. De Velvet Mat lipstick van KIKO stond al een hele lange tijd op mijn lijstje. En nu heb ik de lipstick in mijn bezit en wel in de kleur ‘614’.

De lipstick heeft een prachtige verpakking. Verre van standaard. De huls heeft een kleur die tussen goudachtige en rosé in zit. En het meest bijzondere van deze verpakking is de manier hoe je de lipstick uit de huls krijgt. Dit doe je namelijk door op de bovenkant te drukken en hem er aan de onderkant uit te trekken.

kiko velvet mat

De kleur 614 is een kleur die moeilijk te beschrijven is. De fluweelachtige kleur ziet er zacht rood uit in de huls. De velvet mat lipstick is zo makkelijk aan de brengen, omdat de textuur echt heel romig is. De lipstick glijdt gewoon over de lippen en dekt met één laagje volledig. De finish is mat en ik vind het geweldig.

Het is overigens wel een kleur die heel moeilijk te fotograferen is, want op de foto ziet de lipstick er een beetje roze uit. Dat is de lipstick niet! De kleur is bijna identiek aan de kleur van de lipstick in de huls en neigt ietwat naar de paarse kant.

kiko velvet

Zoals ik vaker heb gezegd, trekken heel veel matte lipsticks in de lijntje en benadrukken ze de velletjes op je lippen. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat scrubben een must is als je een matte lipstick gebruikt. Het voordeel van matte lipsticks is wel dat ze langer blijven zitten dan de gemiddelde ‘normale’ lipstick. De Velvet Mat Lipstick blijft erg lang goed op zijn plek zitten. Een klein hapje en drankje overleeft de lipstick wel, maar meer ook niet. Bij mij bleef de lipstick zo’n 5 uurtjes zitten en daarna was het wel echt nodig om de lipstick bij te werken.

Ik moet zeggen dat ik dit een hele fijne lipstick vind. De textuur is zo fijn en het is mooi meegenomen dat de lipstick gewoon in één keer dekt. Ja, ik zou zonder twijfelen nog een kleurtje uit deze lijn kopen.

De matte muse lipstick is voor €6,90 te koop in de winkels en webshop van KIKO. Deze lipstick is het geld dubbel en dwars waard. Deze lipstick is in 6 kleuren beschikbaar.

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs, Sanae

Share Button

8 thoughts on “KIKO Velvet Mat Lipstick – 614

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge