Lifestyle

Amanprana Rudolf!

San's Life : 22 december 2015 7:00 am : Lifestyle

Amanprana Rudolf!

Degene die mijn blog al wat langer volgen, hebben vast en zeker het merk Amanprana al iets vaker voorbij zien komen. Amanprana is een merk dat alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt. Nu heeft Amanprana een nieuw product op de markt gezet, namelijk Rudolf!

more »

6 reacties »

Voor- en nadelen van Pathé Unlimited pas

San's Life : 17 december 2015 7:00 am : Lifestyle

pathe unlimited

Eerder schreef ik dat ik een Pathé Unlimited pas heb aangeschaft en ik kreeg meteen veel vragen over de pas. Daarom leek het me leuk om alle voor- en nadelen van de pas op een rijtje te zetten. Als je nog twijfelt of je zo’n pas moet nemen dan kan je de afweging goed maken.  more »

13 reacties »

Personal – Blogdip, twijfels en wanderlust

San's Life : 14 december 2015 7:00 am : Lifestyle

Blog

Het moet jullie vast opgevallen zijn dat ik onregelmatig blog. Zo slecht! Meerdere factoren zorgen ervoor dat het niet helemaal lukt om regelmatig een artikel te plaatsen. Tijd om met jullie te delen waarom ik zo afwezig ben.  more »

5 reacties »

Zo voorkom je een winterdip!

San's Life : 26 november 2015 7:00 am : Lifestyle

Winterdip

De wintertijd is ingegaan. Dat betekent dat de nacht langer wordt en de dag korter. Donkere, koude en regenachtige dagen. Daar word je niet blij van. De kans op een winterdip is daarom een stuk groter. Gelukkig heb ik tips om een winterdip te voorkomen. more »

7 reacties »

Olixar Drop & Play Draadloze Speaker

San's Life : 2 november 2015 7:00 am : Lifestyle

Olixar Drop & Play Draadloze Speaker Olixar

Ik luister eigenlijk altijd muziek. Altijd. Het vervelende is dat ik eigenlijk altijd mijn oortjes in heb. Op een gegeven moment is dat best pijnlijk. Toen ik van MobileFun een product mocht kiezen om te reviewen, koos ik voor de Olixar Drop & Play Draadloze Speaker. more »

7 reacties »

It’s movie time! #2

San's Life : 26 oktober 2015 7:00 am : Lifestyle

popcorn

Het is hoog tijd dat ik weer de films deel die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Sinds ik een Pathe Unlimited pas heb, ga ik bijna iedere week naar de film. Heerlijk om op deze manier even te ontsnappen aan de realiteit. Ik heb weer een aantal leuke films gezien. more »

8 reacties »

Blog bestaat 1 jaar + WINACTIE

San's Life : 28 september 2015 7:00 am : Lifestyle

cobalt blue kiko

Het klinkt misschien cliche, maar de tijd vliegt! Vandaag bestaat San’s Life, mijn blog, alweer een jaar. Ik kan me nog de dag herinneren dat ik twijfelde over het starten van een blog. En kijk nu eens…  more »

20 reacties »

It’s movie time! #1

San's Life : 18 september 2015 7:00 am : Lifestyle

pathe unlimited

Dat ik verslaafd ben aan series, dat wisten jullie al. Maar dat ik sinds kort ook verslaafd ben aan films, dat is nieuw.  Wat ook nieuw is? Mijn Pathe Unlimited pas. Ik kan nu zo vaak naar de film gaan als ik maar wil. Handen in de lucht, jeej! more »

15 reacties »

Identiteitscrisis: Marokkaan of Nederlander

San's Life : 17 september 2015 7:00 am : Lifestyle

marokko

Geboren en getogen in Nederland, maar toch heeft het zover kunnen komen… Deze zomer kwam ik tot de pijnlijke conclusie dat ik niet weet of ik Marokkaans of Nederlands ben/voel. Het is raar.. Ik heb er eigenlijk nooit echt over nagedacht.  more »

7 reacties »

Drie Netflix series die je MOET zien

San's Life : 10 september 2015 7:00 am : Lifestyle

Ik ben verslaafd aan Netflix! IK volg echt enorm veel series. Als het aan mij ligt, kijk ik de hele dag door Netflix met een kopje thee. Ik vind een aantal series echt zo leuk dat ik ze iedereen aanraad! Deze drie (Netflix) series MOET je gezien hebben.. more »

10 reacties »
« Page 1, 2, 3, 4 ... 13, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *