Lifestyle

Ik ben GESLAAGD!

San's Life : 1 september 2015 7:00 am : Lifestyle

Graduation

Vorige week maandag had ik mijn verdediging. Presenteren? Praten? Helemaal mijn ding. En weten jullie wat? Ik ben geslaagd!
more »

7 reacties »

Plakfolie inspiratie voor je huis & beyond!

San's Life : 31 augustus 2015 7:00 am : Lifestyle

Wil je graag je interieur wat opvrolijken? Is saai niet zo jouw ding? Je interieur verfraaien met fleurig gekleurde plakfolie is in ieder geval allesbehalve saai. Het is een ideaal decoratiemidddel en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt er dan ook allerlei kanten mee op. De doe-het-zelver komt helemaal tot bloei met de volgende inspiratie tips. Deze klustips geven je huis een hele andere uitstraling. more »

8 reacties »

Spoorloos, vakantie en een dode geheugenkaart

San's Life : 24 augustus 2015 7:00 am : Lifestyle

I’m back! Ik wist niet dat ik zo lang weg kon blijven van mijn blog (niet vrijwillig hoor!). Tjonge, wat is er in de afgelopen maand veel mis gegaan. Ik heb heel wat uit te leggen.

more »

5 reacties »

Het is Suikerfeest!

San's Life : 17 juli 2015 7:00 am : Lifestyle

Het is Suikerfeest

Na 29 dagen (ja, dit jaar geen 30 dagen) vasten, is het tijd voor het Suikerfeest (aka eid-ul-fitr)! Deze dag staat in het teken van familie, gezelligheid en veel zoetigheid. Ik schrijf dit nu na een dag vasten (het is 1 uur ’s nachts) en ik moet zeggen dat ik niet kan wachten tot het ochtend is. more »

7 reacties »

Interview met Stylefruits.nl

San's Life : 8 juli 2015 7:00 am : Fashion, Lifestyle

Stylefruits Suikerfeest

Vandaag een kort berichtje. Er stond eigenlijk een ander artikel klaar, maar ik kreeg te horen dat mijn interview met Stylefruits.nl over het Suikerfeest online staat. Dat wil ik uiteraard graag met jullie delen.
more »

8 reacties »

Zorgeloos op vakantie + checklist!

San's Life : 6 juli 2015 7:00 am : Lifestyle

IMG_3234

Het zonnetje schijnt. We zitten alweer in juli. Heel cliché, maar toch waar; de tijd vliegt! Binnenkort zullen velen op vakantie gaan en wat is er nou beter dan zorgeloos op vakantie te gaan?  more »

9 reacties »

Hittegolf, vasten en een nieuw thema

San's Life : 2 juli 2015 7:00 am : Lifestyle

Mc flurry

Tjonge.. Waar komt dit weer toch vandaan?! Het zonnetje schijnt volop en mijn zolderkamer is een hel. Het weer is overigens ideaal voor het strand, maar het lijkt me niet verstand om vastend naar het strand te gaan. more »

12 reacties »

Ramadan, wat is dat? (voor dummies)

San's Life : 22 juni 2015 7:00 am : Lifestyle

Ramadan moubarak

Donderdag 18 juni is de Ramadan begonnen. Je zult het vast wel om je heen gehoord te hebben. Ik merk dat er nog altijd mensen zijn die niet weten wat de Ramadan nou precies is. Wat houdt het in en wat doe je tijdens de Ramadan… Je leest het hier.  more »

16 reacties »

Mijn bestelling bij Hoesjes-Outlet.nl

San's Life : 19 juni 2015 7:00 am : Lifestyle

Mijn telefoon is bijna altijd vastgeplakt aan mijn hand. Als ik mijn telefoon niet in mijn hand heb dan krijg ik toch wel een mini hartstilstand. Omdat mijn telefoon altijd zichtbaar is, wil ik dat mijn schatje er wel mooi uitziet. Een leuk hoesje is daarom echt een must. more »

11 reacties »

Ramadan en irritaties

San's Life : 18 juni 2015 7:00 am : Lifestyle

NEENEE

Yeah, de Ramadan is begonnen. Dit is mijn favoriete maand (Ramadan is een maand) van het jaar. Een maand lang vasten, gezelligheid, maar ook aanbidding. Er is één ding dat me ieder jaar irriteert: de eindeloze vragen van mensen.   more »

11 reacties »
« Page 1, 2, 3, 4, 5 ... 13, »
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *