Loving Blends; Hot or not?

loving blends

In krullenland is Loving Blends van Garnier helemaal hot. Als je nu denkt what the f… is Loving Blends? Het is een haarverzorginglijn van Garnier, bestaande uit shampoo, conditioner, masker, olie en crème. Voor ieder haartype is er wel wat!

Loving Blends bestaat uit 7 soorten:

 1. Mytisch Olijf (voor gevoelig en zeer droog haar)
  Bestaat uit: Shampoo, conditioner, masker en leave-in crème
 2. Honing Goud (voor beschadigd en breekbaar haar)
  Bestaat uit: Shampoo, conditioner, masker en serum
 3. Argan & Camelia Olie (voor droog en dof haar)
  Bestaat uit: Shampoo, conditioner, masker en olie
 4. Kamille & Bloemenhoning (Speciaal voor blondines)
  Bestaat uit: Shampoo en conditioner
 5. Argan & Cranberry (voor gekleurd haar)
  Bestaat uit: Shampoo en conditioner
 6. Vanille & Papaya (voor normaal haar)
  Bestaat uit: 2-in-1 shampoo
 7. Citroen & Zachte klei (om vet haar tegen te gaan)
  Bestaat uit: Shampoo

Ik probeerde de shampoo’s en conditioners van Mytisch Olijf, Honing Goud en Argan & Camelia Olie uit. Alle shampoo’s én conditioners zijn parabeenvrij, maar helaas bevatten ze wel SLS. Dat vind ik wel jammer, want SLS kan de haren uitdrogen en als je al droog haar hebt, is dat niet zo fijn.

Mytisch Olijf (voor gevoelig en zeer droog haar) 

loving blends olijfolie

De geur van deze lijn is heerlijk! Je ruikt niet echt olijfolie. Overigens snap ik wel waarom dit de basisingrediënt is. Het is namelijk verdomd goed voor droog haar. Dat kan je teruglezen in het artikel over je haar een boost geven met olie (lees hier). De shampoo maakt mijn haar niet stroef in tegenstelling tot heel veel andere shampoo’s. De conditioner maakt mijn haar goed doorkambaar, zacht en mijn krullen zien er na het wassen echt gevoed uit. Dit is mijn persoonlijke favoriet!

Honing Goud (voor beschadigd en breekbaar haar)

loving blends honing goud

De lijn Honing Goud vind ik het lekkerst. Er zit inderdaad een hele lichte honinggeur aan de shampoo. Absoluut niet zoet ofzo. Na gebruik van de shampoo is mijn haar ietwat stug, maar na gebruik van de conditioner is mijn haar goed doorkambaar. Maar ik moet daarbij zeggen dat ik mijn haar niet zacht vond. Deze shampoo en conditioner deden vrij weinig voor mijn haar. Jammer!

Argan & Camelia Olie (voor droog en dof haar)

loving blends arganolie

De Camelia olie is in deze shampoo en conditioner echt goed te ruiken. Het is een warme en licht zoete geur. Normaal gesproken vind ik producten met arganolie erg fijn, maar dit keer niet… Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Van alle varianten die ik heb uitgeprobeerd, is dit mijn minst favoriete. Mijn haar bleef ook na gebruik van de conditioner stug. Als mijn haar opdroogde was het dan ook een drama; mijn haar ging klitten (iets wat echt zelden gebeurt). Nee, deze shampoo en conditioner zijn verschrikkelijk.

Liefs, Sanae

 

 

Share Button

8 thoughts on “Loving Blends; Hot or not?

 1. Ik heb de lijn Honing Goud gehad. Ik vond de geur super lekker alleen ik vond de producten ook niet echt fijn. Omdat er sulfaten in de shampoo zitten heb ik hem uiteindelijk maar weer geskipt :)

 2. Handig artikel! Ik ben gelijk benieuwd naar de Mytisch Olijf.. heb van nature ook krullend haar en niets is fijner als je haar na het wassen lekker doorkambaar is!

  Leuke blog heb je!

  xoxo Sabrina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge