MAC Cyber lipstick

Mac Cyber

Ik ben gek op donkere kleuren. Ik houd van donkere kleding, nagels en ik knik enthousiast als ik een donkere lipstick zie. Eén zo’n lipstick is de MAC lipstick Cyber. Toen ik deze voor het eerst op had, was ik opslag verliefd geraakt.

Mijn liefde voor donkere lipsticks is niet uit het niets gekomen. Lichte lipsticks staan mij eigenlijk niet zo mooi. Ik heb van mezelf al best wel een tintje en als de zon ook maar een beetje op mijn huid heeft mogen stralen dan ben ik binnen een mum van tijd donker. Dat, en mijn donkere haren zorgen ervoor dat ik niet heel snel een lichte lipstick pak.

Cyber van MAC is een lipstick waar velen voor terug zullen deinzen. Ik weet het zeker. De lipstick heeft een donkerpaarse kleur. En als je die op je lippen hebt, valt dat best wel op. Ik vind deze kleur geweldig, maar ik snap dat het niet een kleur is die voor iedereen is weggelegd. Gelukkig trek ik elke dag mijn stoute schoenen aan en ben ik niet bang om een keer wat ‘anders’ te doen.

Mac cyber 2

Zoals ik van MAC gewend ben, is de lipstick in één keer helemaal dekkend. Als je de kleur net iets donkerder wil dan kan je twee keer over de lippen gaan, maar het is absoluut geen must. De lipstick brengt zo makkelijk aan en is heerlijk smeuïg, waardoor hij heel comfortabel op de lippen aanvoelt. Helaas  benadrukt deze lipstick (iets meer dan andere lipsticks) de velletjes en de lipstick gaat ook in de lijnen zitten. Zelfs na het scrubben. Dat is het enige minpuntje.

Mac Cyber

Deze lipstick heeft een satin finish en dat betekent dat het op de lippen tussen mat en glanzend in zit. En oh man, wat is het moeilijk om deze lipstick te fotograferen. Ik vind eigenlijk dat hij op foto’s niet helemaal tot zijn recht komt.

Als je deze lipstick tof vind, maar net iets te heftig vind dan kun je Cyber mengen met een donkerrode lipstick. De kleur wordt dan net wat ‘warmer’ en sowieso iets minder donker. Ook heel mooi!

Ik ben heel erg tevreden over deze lipstick. Hij is gewaagd, maar ik heb zoveel complimentjes erover gekregen, dus ik denk dat het zeker wel kan. MAC Cyber is te koop bij Douglas voor €19,50.

Liefs, Sanae

Share Button

4 thoughts on “MAC Cyber lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge