MAC Diva lipstick

Mac Diva

Er zijn zo veel verschillende soorten rode lipsticks: klassiek rood, kersrood, bruinrood en ga zo maar door. Ik ben gek op donkerrode lipsticks. En al helemaal als ze mat zijn. Daarvan is de lipstick Diva van MAC een goed voorbeeld.

Het is volgens mij geen verrassing meer dat ik van donker en mat houd. Het enige nadeel is dat matte lipstick bijna altijd de velletje benadrukken. Niet als je de lipstick net opdoet, maar hoe droger de lipstick op je lippen wordt, hoe duidelijker de velletjes worden. Dat is voor deze lipstick ook niet anders. Goed je lippen scrubben dus!

Mac Diva swatchDe lipstick Diva heeft een romige textuur waardoor je echt over je lippen glijdt. Je hoeft er ook maar één keer over heen om de perfecte kleur op je lippen te krijgen. Het pigment van deze lipstick is verbazingwekkend. De lipstick heeft zoals ik al zei een matte finish. Love it! 

mac diva 3

Op de één of andere manier overleven lipsticks het bij mij echt lang op mijn lippen. Of ik heb echt goede lipsticks in mijn bezit. Anyway, ik hoef zelden mijn lipstick bij te werken. Deze lipstick overleeft bij mij een hele maaltijd. Like seriously?! Ik werk de lipstick op een lange werk- of schooldag meestal pas rond een uur of half 5 bij.

De lipstick Diva van MAC is een lipstick die iedereen zou staan. Het is een lipstick die je in je stash MOET hebben. Daarnaast is het een lipstick die altijd kan. Naar school? No problem. Voor een feestje? Fabulous!  Naar je werk? You rock girl! En vergeet niet:

If you’re sad, add more lipstick and attack!

– Coco Chanel

MAC Diva is te koop bij Douglas voor €19,50. Je betaalt even wat meer, maar dan heb je ook wat. Believe me, deze lipstick is de prijs dubbel en dwars waard.

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Liefs, Sanae

Share Button

26 thoughts on “MAC Diva lipstick

  1. Ik vind hem je super mooi staan! Volgens mij helemaal in combinatie met je donkere haar, een prachtige kleur! Ik heb meerdere favorieten en wilde gisteren een nieuwe lipstick scoren. Ik kon alleen serieus niet kiezen en toen heb maar niets gekocht haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge