Michael Kors Devenport Rainbootie

michael kors devenport rainbootie

Het weer is zo onvoorspelbaar. Regen, enorme kou, zon… Om in ieder geval bestand te zijn tegen de koude en soms regenachtige dagen, bestelde ik de regenlaarzen van Michael Kors. Om precies te zijn; de devenport rainbootie.

Op een regenachtige dag moest ik een flink stuk door de regen lopen. Ik kwam als een bezopen kat op de plaats van bestemming aan. Verschrikkelijk. Zelfs mijn sokken waren nat! Dat was de dag dat ik besloot om regenlaarzen te kopen. Ik moest en zou de regen de volgende keer met trots trotseren. Na wat zoeken, werd ik verliefd op de devenport rainbootie van Michael Kors.

De regenlaarzen lijken op biker boots waardoor ze geschikt zijn om vaak te dragen. De laarzen zijn natuurlijk wel van rubber, maar het valt niet echt op dat het regenlaarzen zijn. Ideaal natuurlijk!

michael kors rainbootie

De devenport rainbootie van Michael Kors heeft een grove zool, waardoor de laarzen er stoer uit zien. De laarzen zijn gevoerd, dus ze zijn erg warm en zitten heel comfortabel. Aan de zijkant van de laarzen staan het Michael Kors teken (MK) op de gesp, je kunt deze tevens strakker zetten. Niet dat het veel verschil zou uitmaken, want de laarzen omvatten de kuiten niet.

michael kors regenlaarzen

Aan de achterkant staat het jaartal waarin Michael Kors is opgericht en het merk zelf. Bij sneakers had ik dit niet mooi gevonden, maar bij deze laarzen heb ik er geen last van.

De devenport rainbootie van Michael Kors valt iets te groot, dus als je van plan bent om deze te kopen kan ik in ieder geval aanraden om een maatje kleiner te nemen. De laarzen lopen heerlijk en zitten lekker comfortabel. Ik ben ongelofelijk blij deze aankoop.

Ik heb de Michael Kors Devenport Rainbootie voor €104,- gekocht bij Winkelstraat. De normale prijs is €130. Geen goedkope aankoop, maar de kwaliteit van deze laarzen is zo goed dat ik wel begrijp waarom ze wat duurder zijn.

Heb jij regenlaarzen?

Share Button

9 thoughts on “Michael Kors Devenport Rainbootie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge