Mijn beauty wishlist

Mijn beauty wishlist

Er zijn een aantal beauty’s waar ik echt naar smacht. En met beauty’s bedoel ik een paar mooie beauty producten die op mijn wishlist staan. Ik kan niet wachten om deze producten van mijn lijstje te strepen. Ik wil graag mijn beauty wishlist met jullie delen. Want weet je, deze producten verdienen het.

 1. Anastasia Powder Contour Palette – €54,95
  Het Anastasia contour palette, wie kent het niet? Dit palette is zeker weten één van de meest besproken contour palettes in beautyland. Een hele lange tijd dacht ik dat ik contouren met crème heel fijn vond. Totdat ik het poeder contour palette van Anastasia bij een vriendin had uitgeprobeerd. Dat gaat zoveel makkelijker dan met crème. Ja, deze MOET ik hebben.
 2. Anastasia Brow Powder – €29,95
  Nog een pareltje van Anastasia; de wenkbrauwpoeder! Ik kan makkelijk zonder make-up naar buiten. Really, I don’t give a (PIEP). Maar mijn wenkbrauwen vul ik dan wel graag in met een poeder. Ik heb jarenlang wenkbrauwpotlood gebruikt, maar ik kwam er (gelukkig!) achter dat dit echt veel te ‘hard’ is voor het gezicht. Doe mij maar wenkbrauwpoeder, én dan wel die van Anastasia!
 3. Chanel Rouge Rouge Allure Lipstick – €35,95
  I’m in love with this lipstick. Er hangt een prijsje aan, maar het pigment van de lipstick van Chanel is gewoon WAUW. Het kleurtje is niet zo heel bijzonder, maar het doet me denken aan de strak gestifte lippen van Coco Chanel (btw. Coco klinkt zoveel leuker dan haar echte naam Gabrielle Bonheur). Don’t know why, but I need this one in my stash.
 4. Zoeva Cocoa Blend Palette – €18,95
  Ik ben gek op bruine tinten als oogschaduw. Het Cocoa Blend Palette van Zoeva moet ik dan ook echt hebben. Heb er lang over zitten twijfelen, maar ik heb tot nu toe alleen positieve verhalen gehoord. So, I need this one.
 5. MAC Concealer – €18,-
  Ik heb de laatste tijd echt te kampen met donkere kringen onder mijn ogen die inmiddels inmiddels blauwachtig zijn. Ik heb het zo druk dat ik eigenlijk helemaal niet genoeg slaap. Het resultaat? Donkere kringen en dikke wallen. Mijn wallen hebben gewoon wallen. Believe me, bij mij is het next level. Daar wordt natuurlijk niemand blij van. Een goede concealer zoals die van MAC is dan ook meer dan een must.

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs, Sanae

Share Button

7 thoughts on “Mijn beauty wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge