Mijn favoriete bikini’s

Het weer is beroerd. Het zonnetje is zo goed als weg. En de zomer kunnen we (bijna) gedag zeggen. Om nog heel even te genieten van het zomergevoel wil ik mijn favoriete bikini’s met jullie delen (niet letterlijk, duh!). 

Sevenbien bikini

De bikini van SevenBien is één van mijn favorieten. De print is geweldig en het mintgroene, maakt het net wat minder zwaar. Een klein nadeel van deze bikini is dat hij niet zo praktisch is voor het zonnen of om uberhaupt bruin in te worden. Je krijgt namelijk twee dikke lijnen die naar je nek toe gaan.. Niet zo mooi..

Bikini 3

Dit is een mix & match bikini. De onderkant is van Primark en de bovenkant van Pimki. Ik ben helemaal weg van de kleuren. Ik heb ontdekt dat ik donkerblauw geweldig vindt. De touwtjes die naar de nek gaan gebruik ik niet om witte streepjes te vermijden. Het broekje heeft leuke kwastjes aan het uiteinde van de touwtje. Hoe lovely?

Bikini 2

Deze bikini hebben heel veel mensen. De bikini met de fringes. Zo niet praktisch om in te zwemmen, want ze gaan ‘klitten’ en heel warrig zitten en dan ziet de bikini er niet meer zo leuk uit. Het broekje is simpel, maar de twee gaten aan de zijkanten zijn erg leuk.

Welke vind jij het leukst?

Share Button

9 thoughts on “Mijn favoriete bikini’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge