Mijn favoriete producten van 2015

Ik heb zoveel nieuwe producten gebruikt in 2015. Sommige zijn al heel snel in mijn ladekast verdwenen, maar niet allemaal. Ik heb dan ook een aantal favorieten overgehouden die ik altijd nog gebruik. Hierbij mijn favoriete producten van 2015!

Gosh Eyebrow Kit

Gosh eyebrow

Een ideale eyebrow kit! Hij is budgetproof en zorgt ervoor dat je wenkies on fleek zijn. In de kit zitten 3 kleuren en een wax. Handig he!

Kiko Matte Muse Lipstick 02 

Matte muse kiko

Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoeveel ik van deze lipstick houd. Een prachtige matte kleur. De lipstick blijft lang zitten en door het kwastje is deze makkelijk aan te brengen. Topper!

Lush Tea Tree Water

Lush Tea Tree Water

Ik heb nog maar zelden last van puistjes sinds Tea Tree Water. Ook bij een onrustige huid is dit een aanrader. Sowieso krijg ik een fris gevoel na gebruik. Heerlijk!

 

Ziaja Goat’s Milk Night- and daycream

Ziaja goat's milk

Mijn huid is droog en de nacht- dagcrème uit deze lijn voeden mijn huid enorm. Ik ben inmiddels al door 2 potjes heen, maar ik zweer echt bij deze crèmes.

Lush Mask of Magnaminty

MASK OF MAGNAMINTY 2

Dit masker is een geschenk uit de hemel. Als mijn huid een oppepper nodig heeft dan redt dit masker mij altijd. En na gebruik is mijn huid zo zacht als baby billetjes. Aanrader dus!

Dit waren mijn favoriete producten van 2015. Dit was alweer het laatste artikel van 2015. Ik wil jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen. Op een gezond en mooi jaar. Op naar 2016!

Liefs, Sanae

Share Button

4 thoughts on “Mijn favoriete producten van 2015

  1. Ik had de Tea Tree Water van Lush ook aangeschaft, maar kreeg er helaas uitslag van :( Toen ik ermee naar Lush ging kreeg ik gratis een andere toner mee, omdat ik de Tea Tree Water in Duitsland had aangeschaft. De masker van Lush lijkt mij ook erg fijn!
    Chelseyplaatste onlangs…Een bedankje | GedachtesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge