Mijn gezichtsroutine op zondag

Zondag is voor mij de dag om te relaxen. Heel lui series kijken, maar ook mijn huid en haar verzorgen hoort er bij. Op zondag is mijn gezichtsroutine langer dan op de overige dagen, omdat ik mijn huid net wat meer verzorg. Ik deel graag mijn gezichtsroutine met jullie. 

Garnier micellair water

Ik reinig mijn gezicht eerst met de micellair reinigingswater van Garnier. Dit doe ik ongeacht of ik make-up op heb. De reinigingswater is de ultieme manier om je gezicht goed te reinigen.

Lush Tea Tree Water

Daarna gebruik ik de Tea Tree Water van Lush, omdat ik merk dat ik minder vaak onzuiverheden heb als ik die gebruik. En daarnaast is de tea tree water van Lush ook super verfrissend! Tot zover de huidverzorging met een product en watje.

Ik ben helemaal gek op de reinigingsgel van Yves Rocher. Ik zweer daarbij. Deze reinigingsgel moet je met draaiende bewegingen aanbrengen op een nat gezicht. De gel wordt wit op het gezicht en daarna kun je meteen je gezicht wassen. Na het gebruiken van de reinigingsgel is mijn gezicht echt mega zacht. Tot zover is dit mijn normale routine op een doordeweekse dag.

MASK OF MAGNAMINTY 2

Op zondag doe ik echt ook een masker op. En sinds ik de Mask of Magnaminty van Lush heb gebruikt, wil ik niet anders. Als je het masker opdoet, lijk je wel even op Shrek. Het masker is lelijk groen, maar de werking is super! Vooral als ik een onrustige huid heb, zorgt dit masker heel erg goed voor mijn huid. Ik zit inmiddels aan mijn derde potje!

Na het masker doe ik afhankelijk van hoe laat het is dag- of nachtcrème op mijn gezicht. Ik gebruik nog altijd de crèmes van de Goat’s Milk lijn van Ziaja. Daar ben ik inmiddels ook al heel wat potjes mee verder. Als je een droge huid hebt dan is deze lijn echt heel fijn voor je huid. Na dit allemaal is mijn huid helemaal klaar voor een nieuwe week!

Heb jij een speciale routine op zondag?

Liefs, Sanae

 

Share Button

5 thoughts on “Mijn gezichtsroutine op zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge