New in: Zara espadrilles

Dat ik van schoenen houd, is niet verrassend. Maar dat ik heel erg veel van espadrilles houd, heb ik volgens mij nog nooit verteld. Espadrilles zijn echt perfect voor het warme weer en ze lopen heerlijk! Ik heb inmiddels al een aantal espadrilles in mijn bezit, maar een tijdje terug heb ik nog een pareltje aan mijn collectie kunnen toevoegen. 

Espadrilles zara blauw

De schoentjes zijn babyblauw en de neus is zwart. In tegenstelling tot mijn andere espadrilles hebben deze schoenen een dikke zool waardoor ze nog lekkerder lopen. Het enige minpuntje is dat als de schoenen vies worden ze moeilijk schoon te krijgen zijn, doordat het (fake) suede is.

Espadrilles zara roze

Ik zag de schoenen overigens ook in babyroze. Prachtige kleur, maar helaas was die niet meer in mijn maat. Balen!

Ik heb mijn schoentjes overigens tijdens de sale gescoord. Ik heb er uiteindelijk maar €13,- voor betaald. Dat is nog eens een goede deal!

Dragen jullie espadrilles?

Share Button

11 thoughts on “New in: Zara espadrilles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge