Personal – Blogdip, twijfels en wanderlust

Blog

Het moet jullie vast opgevallen zijn dat ik onregelmatig blog. Zo slecht! Meerdere factoren zorgen ervoor dat het niet helemaal lukt om regelmatig een artikel te plaatsen. Tijd om met jullie te delen waarom ik zo afwezig ben. 

Blogdip

Ik weet niet eens meer of ik het een blogdip kan noemen. Volgens mij bevind ik me inmiddels al in de volgende fase: blogdepressie. Het is niet zo dat ik het bloggen niet meer leuk vind. Absoluut niet zelfs! Ik denk dat ik zelf niet zo lekker in mijn vel zit waardoor eigenlijk alles er onder lijdt. Winterdipje dus! Als je hier ook last van hebt, dan raad ik je dit artikel aan.

Twijfels

Ik was net 21 en ik studeerde af. Leuk zou je denken, maar nee.. Toen kwamen de twijfels. Afgestudeerd, en nu? Dat was het enige wat in mijn hoofd zat nadat ik was afgestudeerd. Wat wil ik nu? School? Werken? Of iets anders. Ik schreef me toch maar in voor een masteropleiding. Niet helemaal overtuigd overigens. Mijn allereerste schooldag viel al gigantisch tegen. Ik vind het absoluut niet leuk, maar stoppen kan ook niet, want je krijgt je geld niet terug. Wat ik overigens heel raar vind. Dit jaartje dan maar afmaken.. En dan? Ja, dat weet ik nog niet.

Wanderlust

Ik heb altijd al van reizen gehouden, maar ik merk nu meer dan ooit dat ik nog meer wil reizen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet op een reiswebsite zit. Like what the fuck girl? Er is in ieder geval één ding dat ik heel graag wil doen en dat is reizen. Ik zit er zelfs over na te denken om naast mijn huidige blog een reigblog te beginnen. Wat denken jullie?

Liefs, Sanae

Share Button

5 thoughts on “Personal – Blogdip, twijfels en wanderlust

  1. Wat jammer dat je studie tegen valt. Ik zou het jaar wel afmaken mede omdat er wel voor betaald is. Als jij zoveel passie hebt voor reizen zou ik zeker een reisblog gaan maken, wie weet wat er vanuit dat weer komt… Bloip/depressie is enk ik voor veel herkenbaar want lees het bij veel blogs. Doe gewoon waar jij je nu goed bij voelt.
    Lonnekeplaatste onlangs…Nail Art Tutorial | SnowflakeMy Profile

  2. Balen dat je ff zo’n dip hebt, maar… dat komt weer goed. Je drang naar reizen begrijp ik wel hoor. dat is ook een hele logische op dit moment in mijn ogen. Reizen bevallen je goed, voor de rest gaat het allemaal wat minder.. Dan wordt je drang naar dingen doen die je wel fijn vind groter, ik vind een reisblog leuk :-)!
    Femkeplaatste onlangs…Review: MAC Velvet Teddy (matte) + winMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge