Raamstickers; ideaal als woondecoratie

Sinds afgelopen zomer kwam ik tot de conclusie dat de planten in mijn kamer niet lang blijven leven. Mijn schoonmoeder kwam op het idee om gebruik te maken van stickers van verschillende bloemen designs. Het voordeel van deze stickers is dat het lijkt alsof je echte bloemen op de vensterbank hebt staan. Na een online zoektocht schafte ik deze stickers aan. Wie vindt het nu niet een prachtig idee om je ramen met deze stickers te versieren?

Raamsticker-Flat-Flowers.

Mijn woonkamer decoreren met bloemen raamstickers

Na een intensieve zoektocht ben ik tot een aantal leuke bloemstickers gekomen die goed passen bij de interieurstijl van mijn woonkamer. Het merk van deze fijne raamstickers is Flat Flowers. Het materiaal is van een statische substantie waardoor de stickers eenvoudig van het ene naar het andere raam kunnen worden verplaatst. Ik wil het interieur van mijn huis op een vrolijke manier decoreren, door middel van stickers die al van ver op echte bloemen lijken. Wat ik leuk vind is dat deze stickers zowel van binnenuit als van buiten een leuk plaatje tonen. Hierdoor kan iedereen van mijn vrolijke bloemen stickers genieten.

Maak je eigen raamstickers via de editor

Tegenwoordig kun je via de editor van de nieuwe webwinkel Raamstickers Maken je eigen stickers zelf ontwerpen of laten ontwerpen. De website geeft je de ruimte om je eigen creatie te maken en je fantasie te gebruiken. Hierdoor kun je gemakkelijk een persoonlijke raamsticker ontwerpen die perfect bij je huisstijl passen.

Raamstickers-Maken-Smart-Editor.

Via deze site kun je jouw eigen stickers snel en gemakkelijk samenstellen, in drie stappen. Je krijgt eerst de optie om je formaat te kiezen waarbij de keuze bestaat uit: op maat kiezen, klein, middelgroot en groot. Daarna kun je het soort materiaal uitkiezen. Hierbij kun je denken aan transparante folie, gezandstraalde folie of de standaard witte folie. Vervolgens kun je bij de derde stap je eigen afbeelding uploaden vanaf je computer of laptop. Om jouw creatie te voltooien kun je onder meer een leuke tekst toevoegen of de afbeelding uitsnijden. Als je helemaal klaar bent, krijg je een overzicht van de prijs en wordt jouw gecreëerde raamsticker zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

Weet je wat pas fijn is? Je kunt namelijk ook verschillenden logo stickers, raamfolie items of plakletters naar keuze ontwerpen. Bij plakletters kun je denken aan de bedrijfsnaam, sale stickers of een huisnummer als sticker. Je kunt deze raamstickers op maat laten snijden en eenvoudig op elk raam in huis of bedrijf plakken.

*Dit is een gastblog.

Liefs, Sanae

Share Button

7 thoughts on “Raamstickers; ideaal als woondecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge