Ready for summer with SevenBien

Hoewel het Nederlandse weer ons af en toe voor de gek houdt, is het toch echt zomer. Ik ben helemaal klaar voor het mooie weer (en mijn vakantie) met mijn nieuwe items van SevenBien. Check it out!

Het hele jaar door draag ik best veel zwart. Daar kan ik helemaal niets aan doen. Ik heb er gewoon een zwak voor. Gelukkig trek ik in de zomer wel de felle kleuren uit de kast. Al helemaal als het om bikini’s en sieraden gaat.

Sevenbien bikini

Ik ging voor de aztec bikini. Ik vind hem adembenemend mooi! Ook leuk om het broekje of de top te combineren met een zwarte bikini. Zwarte top en aztec broekje of andersom. Ik houd ervan om bikini’s te mixen.

oorbellen sevenbien

Deze vrolijke oorbellen kunnen je outfit heel makkelijk opfleuren. Bovendien zijn de oorbellen erg licht waardoor je oren niet aan het einde van de dag helemaal rood zijn. En passen ze niet goed bij de bikini?

off shoulder top sevenbien

Daarnaast ging ik ook voor de bovenstaande offshoulder top. Zo leuk met die pompoms bij de mouwen en aan de onderkant. Perfect voor in Marokko. Dit is echt een top dat op alles kan en je overal aan kan; strand, zwembad, stad, maar ook als je wat gaat drinken ergens. Ideaal!

Ik ben helemaal klaar voor de zomer. Mijn favoriete item? Dat is 100% zeker de aztec bikini. Check SevenBien voor goedkope dameskleding (en lovely zomeritems!). Vergeet vooral niet de bikini’s te bekijken. Die zijn geweldig!

Welk item vind jij het leukst?

Share Button

7 thoughts on “Ready for summer with SevenBien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge