Recept – Nutella milkshake

nutella milkshake

Ik dank God dat Nutella bestaat. No joke. Er is geen lekkerdere chocoladepasta dan Nutella. Ik denk dat ik ongeveer alle chocoladepasta’s uit de supermarkt wel eens heb geproefd, maar ik grijp nog altijd het liefst naar Nutella. Nutella kan je op je brood smeren, maar je kan er zoveel meer mee doen. Je kunt er zelfs een milkshake van maken. 

Wat heb je nodig?
– Nutella (DUH!)
– Melk
– Banaan (optioneel)
– Vanille ijs (optioneel)

Ik heb zelf banaan gebruikt en geen vanille ijs, omdat banaan ervoor zorgt dat de smaak als het ware wat ‘voller’ wordt. Sowieso kun je ijs beter weglaten als je er geen mega caloriebom van wilt maken.

Hoe maak je het?
Snijd de banaan in stukjes en gooi deze in de blender met melk en twee eetlepels Nutella. Blend het totdat er geen enkele stuk banaan meer in zit. Schenk het in een beker, mason jar, whatever.. Je kunt er natuurlijk slagroom op doen en het geheel mooi versieren. Ik heb dat zelf niet gedaan, want ik probeer die grote caloriebom nog altijd te ontwijken. Steek er een rietje in, en voila! Enjoy!

Dit is echt een heerlijke milkshake, vol van smaak en prima om jezelf eens in de zoveel tijd te verwennen. Als het warm is, kun je de milkshake eerst voor een uurtje de koelkast in stoppen dan kan je daarna afkoelen met een lekkere Nutella milkshake.

Zou jij deze milkshake maken?

Share Button

13 thoughts on “Recept – Nutella milkshake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge