Recept – Oreo milkshake

Oreo milkshake

Met Oreo kan je echt alle kanten op. Je kan ze in een taart stoppen, in popcakes en ook in een milkshake. Vooral nu ik aan het vasten ben, vind ik het heerlijk om in de avond van een Oreo milkshake te genieten. Het is makkelijk om te maken en erg lekker. 

Wat heb je nodig?
– Rol Oreo (5 stuks minimaal)
– Melk
– Vanille ijs

Ik gebruikte 5 Oreo’s, 150ml melk en 2 kleine bolletje vanille ijs.

Hoe maak je het?
Verkruimel ongeveer 5 Oreo’s (meer of minder kan ook) en doe de verkruimelde stukjes in de blender. Hoeveel Oreo’s je gebruikt, is afhankelijk van jouw smaak. Ik kan aanraden om met 5 te starten en daar te kijken of je er mee bij wil doen. Doe daarna de melk in de blender en mix het totdat er geen Oreo stukje meer in zitten. Vervolgens voeg je er 1 of 2 bolletjes (naar smaak) aan toe en mix het vervolgens weer. Schenk het in een beker en bestrooi met verkruimelde Oreo. Voila!

Oreo milkshake 2

Heb jij ooit Oreo milkshake gemaakt?

Share Button

10 thoughts on “Recept – Oreo milkshake

  1. Oef, wat doe je mij aan! Ik ben op dieeet, maar dit lijkt me zooo lekker! Ik vind trouwens dat je een hele leuke blog hebt en ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge