Top 10 meest gelezen artikelen in 2015

Als ik eerlijk moet zijn, kan ik niet bevatten hoe bizar snel het jaar is gegaan. Ik heb gevoel dat een aantal maanden aan me voorbij zijn gevlogen. Voor mijn gevoel is het opeens december.. Huh, hoe dan?! Ik moet er (helaas) toch echt aan geloven. Het leek me leuk om terug te blikken en te kijken welke artikelen het meest zijn gelezen in 2015. 

1. Michael Kors Colby Optic White

Michael Kors Colby

Schoenen doen het heel erg goed blijkbaar, want het artikel over mijn Michael Kors sneakers is in 2015 het meest gelezen. Whut?! Ja, echt. Als je een beauty artikel had verwacht (zoals ik) dan zit je er compleet naast. Everybody loves shoes!!

2. Adidas Super Color Sneaker

Adidas Supercolor red

Ik zei het toch: Everybody loves shoes, want het op één na best gelezen artikel is een ander artikel over schoenen. Over de Adidas Super Color sneaker om precies te zijn. Meteen toen de sneaker uit waren, bemachtigde ik een rood exemplaar. Ik kan overigens niet vaak genoeg zeggen hoe lekker deze schoenen lopen. Love it!

3. Mijn zoektocht naar de perfecte schoenenkast

Als je veel schoenen hebt, moet je ook een grote schoenenkast hebben. Of in mijn geval meerdere kasten. Ik heb inmiddels 80 paar schoenen in mijn bezit (en er komen nog 2 paar schoenen binnen, COME TO MAMA). Ja, ik houd van schoenen. En mooie schoenen moet je showen, in een OPEN schoenenkast!

4. Help! Mijn ring zit vast

Ik schreef dit artikel nadat mijn vinger op zondagochtend he-le-maal opgezwollen was en mijn ring enorm knelde. Blijkbaar ben ik niet de enige die zoiets pijnlijks heeft mogen ervaren.

5. Thuis sporten

Thuis sporten

Ik sport zelf niet meer heel veel thuis. Sterker nog: ben 5 dagen per week in de sportschool te vinden. Maar met de feestdagen is de sportschool dicht en trek ik mijn matje weer uit de kast. Gotta stay fit.

6. Ramadan en irritaties

Mag je geen water? Ook geen slokje? Maar mag je dan ook niet douchen? Waarom eet je dan niet stiekem? Grrr.. Mijn irritaties betreffende de Ramadan(vragen!) worden ook goed gelezen. Nooit verwacht..

7. Mijn boek

Typisch Marokkaans 2

Yeah.. Dit spreekt voor zichzelf. Heb jij ‘m al gelezen?

8. Kiko Matte Muse Lipstick 02

kiko collage

Ik ben serieus obsessed met deze lipstick en kleur. Vloeibare lipstick is echt een geschenk uit de hemel. Het blijft zo goed zitten.

9. Mijn gevecht met ondergewicht

Al mijn hele leven heb ik last van ondergewicht. Over afvallen kan je online enorm veel vinden, maar over aankomen bijna niets. Bizar toch?

10. Tradition de Hamam – Marokkaans kleimasker

Als allerlaatste het Marokkaans kleimasker van Yves Rocher. Te gebruiken voor huid en haar. Multifunctioneel en fijn in gebruik.

Kende jij deze artikelen al?

Liefs, Sanae

Share Button

6 thoughts on “Top 10 meest gelezen artikelen in 2015

  1. Ik heb zojuist het artikel over thuis sporten opgeslagen en daar ga ik eens mee aan de slag. Dankjewel!
    (Grappig trouwens dat de schoenen-foto’s zoveel gelezen worden!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge