W7 In The City Natural Nudes Colour Palette

w7 in the city

Ik ben gek op bruine en nude kleuren. Zeker als het gaat om oogschaduw. Met die kleuren is het makkelijk om je make-up naturel te houden. En dat is wel zo fijn voor een normale doordeweekse dag. Ik was dan ook erg benieuwd naar het In The City Natural Nudes Colour Palette van W7.

w7 in the city kleuren

Het palette heeft een grijze kleur en bevat 6 kleuren, namelijk (van links naar rechts): Wigwam, Troy, Brass, Touch, Autumn en Andrea. Het zijn redelijk lichte kleuren, op Andrea na. De kleuren zien er in het palette erg mooi uit. Nude kleuren die geschikt zijn voor je dagelijkse look.

w7 in the city swatch

Hierboven zijn de swatches van de kleuren te zien. Ik moest echt een aantal keer (zeker 5 keer!) erover heen om dit effect te krijgen. En zelfs dan is het beroerd. De pigmentatie is niet zo wauw. Meer beroerd eigenlijk.

Doordat het pigment zo slecht was, waren de kleuren amper te zien op het ooglid. Sterker nog, zelfs Andrea leek grijs! Daarnaast is de fallout extreem en ook het pallet ziet er na 1x gebruik ‘korrelig’ uit. Daar word je niet echt blij van. Ook was het effect bijna niet te zien op de foto, vandaar dat ik die maar achterwege laat.

IMG_1113

Nee, dit palette is absoluut geen succes. Ik had gehoopt dat het een budgettopper zou zijn, het kost tenslotte maar €4,-. Helaas is het niet zo en is het palette verre van top. Het pigment is slecht en de kleuren zijn daardoor heel slecht te zien. En de fallout is gigantisch. Dit is zowel in het palette als op het ooglid te zien.

Wat mij betreft heeft dit palette de plank misgeslagen en is het zonde om het te kopen. Zeker laten liggen en voor wat anders gaan. Ik ga dit palette in ieder geval in de prullenbak gooien, want de kans dat ik die ooit nog ga gebruiken is nihil.

Wat is jouw favoriete palette?

Liefs, Sanae

 

Share Button

5 thoughts on “W7 In The City Natural Nudes Colour Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge