W7 Power Puff Face Blender Sponge

W7 spons

Ik gebruik nooit meer een kwast om mijn foundation aan te brengen. Ik ben zo gewend geraakt aan de sponsjes. Ik gebruikte de Beautyblender, die overigens heel fijn was. Maar aan de Beautyblender hangt ook een ietwat hoge prijs. Zou de Power Puff van W7 een goede dupe zijn?

De spons is in meerdere kleuren te verkrijgen, maar ik heb voor de roze variant gekozen. Lekker girly. De vorm is ietwat raar, maar de spons van W7 is ook in een ei vorm te verkrijgen. De Power Puff is redelijk ‘dik’, absoluut niet luchtig en dat voel je ook als je erin knijpt.

Je kunt de spons zowel droog als nat gebruiken. Ik probeerde het allebei uit. Wel wordt aangeraden om de spons nat te gebruiken. Ik raad het absoluut af om de spons droog te gebruiken. De foundation is op de droge spons heel moeilijk aan te brengen en verdeelt dan helemaal niet goed. Ook niet zo gek als je bedenkt dat de spons niet luchtig is en het opnemen van foundation dus minder goed gaat. Probeer het gewoon niet op een droge spons!

Als je de foundation met een natte spons aanbrengt dan wordt de foundation veel beter opgenomen. Het resultaat is egale foundation. De spons werkt nat heel erg fijn en doet zeker niet onder voor de Beautyblender. Door de vorm heb je wel iets meer grip op de spons, maar de vorm heeft overigens wel wat nadelen. Zo is het lastig om de foundation rondom je ogen en neus uit te smeren. Dat kan veel makkelijker met de ei-vormige variant.

Ik kan de W7 Power Puff Face Blender Sponge zeker aanraden als je een budgetvriendelijke spons zoekt. Ik heb de spons voor maar €4,- bij de Big Bazaar gekocht, maar de spons is ook online te verkrijgen. Gewoon eventjes Googlen dus! Als je de W7 Power Puff Face Blender Sponge wilt aanschaffen dan raad ik wel aan om de ei-vormige variant te nemen.

Zou jij deze spons gebruiken?

Liefs, Sanae

Share Button

10 thoughts on “W7 Power Puff Face Blender Sponge

  1. Fijn! Ik gebruik vaak een beautyblender. Maar niet dagelijks omdat ik het altijd een gedoe vind om hem nat te maken enz. Maar als ik de tijd neem voor mijn make up dan zeker. Dit is misschien wel een goede spons om erbij te hebben. Voor maar 4 euro! Ik ga hem aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge