Wanderlust tag

wanderlust tag

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar leuke reizen op zoek ben. Elke dag komt er weer een bestemming bij op mijn to visit lijstje. Soms zoek ik leuke steden op via Google Earth. Ja, het zit echt diep bij mij. Toen ik de wanderlust tag tegen kwam, wilde die maar al te graag invullen!

Welk paspoortstempel heeft de meeste indruk op je gemaakt?
Die van Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)! Niet omdat het zo’n speciale bestemming is, maar meer omdat het zo lastig was om die stempel te krijgen hoor… Bij de douane werden alle Arabisch-looking personen eruit gehaald. Weird? En dat in een Arabisch land. Na driekwartier wachten, mochten we dan eindelijk toch door. Met een stempel in onze paspoort.  Ja, dat ga ik nooit vergeten.

Kun je, je paspoortnummer zo opzeggen, zonder te spieken natuurlijk?
Ja hoor, zo vaak moeten invullen!

Met welk vervoermiddel reis je het liefst vliegtuig, trein of auto?
Vliegtuig, gewoon omdat je dan overal binnen ‘no-time’ bent. Met trein en auto kan je niet zomaar overal heen.

Top 3 travel items?
Ipod, zonnebril en selfiestick.

Hostel of hotel?
Hotel! Zou het niet erg vinden om in een hostel te overnachten, maar als ik kan kiezen dan kies ik toch voor wat meer luxe.

Ga je vaak naar het zelfde of wil je iedere keer een nieuwe bestemming ontdekken?
De enige bestemming waar ik vaak naar toe ga, is Marokko. Ik heb daar nog een handjevol familie, dus het zou raar zijn als ik daar nooit meer heen ging. Voor de rest ga ik wel het liefst iedere keer naar een nieuwe bestemming. Al zijn er bestemmingen die ik graag opnieuw zou willen bezoeken.

Ben je een planner, inlezer die op reis gaat of we zien het wel!
Ik zie het allemaal wel! Ik vind het altijd fijn om aan locals te vragen wat zij mij aanraden. Vooraf alles plannen is helemaal niets voor mij.

Favoriete reiswebsite?
Tripadvisor! En natuurlijk de The Travelista (haha)!

Je mag morgen vertrekken en geld is geen probleem, waar ga je direct naar toe?Daar hoef ik niet over te twijfelen hoor. Dan ga ik lekker naar Zanzibar!

Welke bestemmingen bij jou op je lijstje?

Liefs, Sanae

Share Button

8 thoughts on “Wanderlust tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge