Winactie: MAC lipstick naar keuze

Mac winactie

Gisteren plaatste ik mijn 300ste artikel op de blog. Tijd voor een feestje dus. Om maar even aan te sluiten op de MAC ‘gekte’ op mijn blog, kun je een MAC lipstick naar keuze winnen. Doe jij ook mee?

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg mij op Bloglovin’
2. Like dit bericht op Bloglovin’
3. Laat een reactie achter met de keuze van jouw lipstick!

Extra kans maken?
1. Volg TheTravelista.nl op Bloglovin’
2. Volg TheTravelista.nl op Instagram

Je kunt meedoen met de winactie tot woensdag 2 maart. Donderdag 3 maart maak ik de winnaar per mail bekend. Voer dus een geldig mailadres in!

Liefs, Sanae

Share Button

26 thoughts on “Winactie: MAC lipstick naar keuze

 1. Wat leuk! Ik doe graag mee en wil dan graag kans maken op MAC Whirl (lipstick). Ik volg je blog Travelista ook via Bloglovin’, maar misschien handig om hier klikbare links van te maken want als je zoekt op ‘The Travelista’ dan kom je op een andere blog uit! Je 300e blogpost alweer online, time flies!
  Femkeplaatste onlangs…Review: Milani matte lip crème AmoreMy Profile

 2. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou heel blij worden van de Mac Mehr lipstick. Ik volg je op bloglovin en heb je bericht geliked.

 3. 300 posts, pfoe dat is heel wat! Altijd leuk als je zoiets behaald, en al helemaal als je er dan iets mee doet. Mac lipsticks zijn zo mooi, mocht ik winnen dan ga ik graag voor een matte. Ik volg je op de benoemde puntjes. Liefs!!

 4. Wat een leuke actie! En zo dan, 300 blogs! 300 keer inspiratie gehad, dat is inderdaad reden voor een feestje! Ik doe heel graag mee. Mijn favoriete kleur MAC is Girl about Town.
  Ik heb alle stappen gedaan. (Instagram paramara1982)

 5. Hoihoi! Ik heb jou & Travelista geliked en gevolgt!
  Ik vindt het een hele gave win actie. Ik wil al heel lang de kleur Faux, ik heb een half jaar geleden Mehr gehaald en ik vind de duur van de lipstick en de lipstick zelf súper fijn. Ik hoop dat ik kans maak. Succes Sanne, en de rest! X

 6. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Dat is al een heel aantal. Ik doe graag mee! Laatste heb ik mehr gekocht en nu wil ik ook meer! Ik heb alles gedaan!

 7. Wat een leuke winactie en wat veel artikelen al! Hier wil ik zeker wel een gokje voor wagen. Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het bericht gesaved. Ook volg ik TheTravelista.nl op Instagram en Bloglovin. Ik ga nu heel erg duimen dat ik de kleur crème in your coffee ga winnen! En als deze kleur er niet meer is ben ik natuurlijk ook mega blij met een andere kleur. Fijne avond!

 8. Hoi! Jouw blog kom ik via via tegen en zie hele leuke artikelen langskomen! Gefeliciteerd met je 300e post!
  Ik zou graag mee willen doen met deze winactie, en zou heel graag MAC Syrip willen toevoegen aan mijn bescheiden MAC collectie :)

  Iris

 9. hee x

  Eigenlijk snap ik helemaal niks van bloglovin maar toch even snel een account aangemaakt om toch mee te doen! :)

  ik zou heeeel graag : Mac velvet teddy
  willen! dat zou ik echt onwijs leuk vinden xoxo Rebecca

 10. hee!

  ik heb alles gedaan wat je vroeg :)
  Ik hoop zoo erg dat ik win! ik wil al jaren een mac lipstick maar voor mij is hij toch echt te duur..
  ik wil graag: Mac velvet teddy

  elke keer als ik in Amsterdam ben toch even naar de mac winkel en elke keer zie ik velvet teddy weer liggen en baal ik er zo van dat ik het niet kan kopen :(

  Je hebt echt een toffe blog! ik ben een grote van :)

  xx Rebecca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge