Your office outfit for less

Wat je wel of niet aan kan naar kantoor verschilt natuurlijk per bedrijf, maar over het algemeen zit je met een nette outfit helemaal goed. Vaak hangt er aan nette rokken, jurken en broeken een duur prijskaartje, maar ik heb een webshop gevonden waar je voor een lage prijs de perfecte kantoor outfit kan scoren.

Als ik een sollicitatie heb of als ik netjes naar kantoor ga dan ik meestal voor een rok of jurk. Ook als ik niet netjes gekleed moet zijn, draag ik vaak een rok of jurk, dus dat zegt al heel wat. Ik kies zelden voor een pantalon, want ik vind dat gewoon niet zo lekker zitten.

Your Look for Less is een webshop voor vrouwen van middelbare leeftijd. Zij hebben een ruim assortiment aan kleding voor een goedkope prijs. Ik kende de webshop niet. Dat is ook niet zo gek, want ik heb de middelbare leeftijd nog niet bereikt. Toen ik op de website kwam, vielen de classy items mij op. Ideaal voor kantoor of een sollicitatie. Items die je in je kast moet hebben.

Veel mensen denken bij nette outfits meteen aan een saaie outfit en aan zwart. Met zwart zit je natuurlijk altijd goed, maar een leuk kleurtje kan ook! Netjes hoeft niet perse saai te zijn. Kijk maar!

Schermafbeelding 2015-07-16 om 01.42.23 Schermafbeelding 2015-07-16 om 01.43.57

Alle items komen van de webshop van Your Look…for less. Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop.

Wat trek jij aan naar kantoor of een sollicitatie?

Share Button

3 thoughts on “Your office outfit for less

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge