Yves Rocher Candied Orange & Almond/Cinnamon Handcrème

Yves Rocher le handcreme

Ik schreef eerder al over een limited edition handcrème van Yves Rocher. Daar was ik toen laaiend enthousiast over. Ik probeerde toen de Spicy Vanilla handcrème uit. Dat artikel kun je hier teruglezen. Er zijn echter nog twee andere limited edition handcrèmes: Candied Orange & Almond én Candied Orange & Cinnamon. 

Candied Orange & Almond

Deze handcrème zit in een gele tube die maar liefst 75ml bevat. Van alle 3 de handcrèmes trekt deze mij het minst aan. Amandel in een handcrème? Hmm! Amandel heeft wel een een voedende eigenschap, maar ik vind bij een handcrème de geur heel belangrijk. Ik vind dat deze handcrème echt niet lekker ruikt. Ik moet bij de geur meteen aan zeep denken. De substantie daarentegen is licht en goed uit te smeren. Al mocht de substantie wel ietsjes dikker zijn. De handcrème trekt bijna meteen in en laat geen vettig laagje achter. Binnen no-time heb je (weer) zachte handjes.

Candied Orange & Cinnamon

Deze handcrème zit in een donkerrode tube en ook deze bevalt 75ml. Cinnamon klinkt mij altijd goed in de oren. Ik moet meteen aan cinnamon rolls denken en daar ben ik gek op. Ik vind de combinatie van (geglazuurde) sinaasappel en kaneel een stuk beter dan met amandel. En tjonge.. Dat is te ruiken joh! Deze handcrème ruikt zo lekker dat ik bijna zou denken dat ik ervan kon eten. Zoveel de sinaasappel als kaneel is te ruiken. De geur het best te omschrijven als mild, warm en heel lichtjes zoet. Ook deze handcrème is makkelijk uit te smeren en trekt erg snel in.

Conclusie

Ik kan de Candied Orange & Cinnamon én Spicy Vanilla van harte aanraden. De geuren zijn heerlijk en de handcrème trekt echt enorm snel in. Zachte handjes dus gegarandeerd. Over de Candied Orange & Almond ben ik minder te spreken, omdat ik de geur gewoon echt niet lekker vind. De handcrèmes kosten €2,50 per stuk, een erg zachte prijs voor een goede handcrème. Deze handcrèmes zijn te koop in de winkels en de webshop van Yves Rocher.

Welke variant zou jij gebruiken?

Liefs, Sanae

Share Button

13 thoughts on “Yves Rocher Candied Orange & Almond/Cinnamon Handcrème

  1. Ik ben niet zo dol op de geur van sinaasappel in producten maar ik ben wel reuze benieuwd hoe deze handcrèmes ruiken. Op dit moment heb ik een Lush handcreme die haar werk super goed doet maar niet zo lekker ruikt, ik vind het naar frituur ruiken en mijn dochter naar afhaaleten bij de Japanner 😉
    Nesrinplaatste onlangs…Keeping up with NesrinMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge