Yves Rocher Pur Bleuet oogreiniging

yves rocher pur bleuet oogreiniging

Sinds ik de micellair reinigingswater van Garnier heb ontdekt, reinig ik heel mijn gezicht hiermee. Maar het kan nooit kwaad om wat aandacht aan je ogen te besteden en deze met een aparte oogreiniging te reinigen.

De Pur Bleuet oogreiniging is echt een verschijning. Deze oogreiniging trekt alleen al de aandacht doordat het bovenste gedeelte in de fles blauw is en het onderste gedeelte doorzichtig. Het bovenste laagje is olie en het onderste gedeelte is biologische korenbloemwater. Het flesje bevat 125ml en dat vind ik meer dan genoeg voor een oogreiniging. Daarnaast bevat deze oogreiniger olie waardoor je echt maar een heel klein beetje per keer nodig hebt. Hij gaat dus best lang mee.

yves rocher pur bleuet 2

Om de oogreiniger te gebruiken moet je het flesje goed schudden zodat de olie en water mengen. Als je goed hebt geschud dan is de inhoud van het flesje helemaal blauw en kan je beginnen met reinigen.

Ik heb hele gevoelige ogen, dus ik was een beetje bang dat het te ‘agressief’ voor mijn ogen zou zijn. Als je ook hele gevoelige ogen hebt, hoef je je absoluut niet druk te maken, want je hebt nadien helemaal geen last van rode of jeukende ogen. Je make-up is binnen een mum van tijd weg, zelfs waterproof make-up of enorm veel glitters. Je hoeft niet te boenen. Je kunt je make-up op twee manieren weghalen; erover heen gaan met een watje (met de reiniger) óf een lichtelijk doordrenkt watje op je oog leggen. Ik ga liever gewoon over mijn make-up heen, dat is ook de snelste manier. Doordat je niet hoeft te boenen, blijven je wimpers ook op hun plaats. En dat is natuurlijk heel erg fijn!

Doordat de oogreiniger olie bevat, laat het wel een minimaal vettig laagje achter. Het is niet storend vettig, maar het voelt eerder gehydrateerd aan. Naspoelen is dan ook absoluut niet nodig. Zie het maar als een stukje oogverzorging.

De Pur Bleuet oogreiniger van Yves Rocher kost normaal gesproken €7,30, maar hij is al een lange tijd in de aanbieding voor €3,95.  De Pur Bleuet oogreiniger is te koop in de winkels en de webshop van Yves Rocher.

Liefs, Sanae

Share Button

9 thoughts on “Yves Rocher Pur Bleuet oogreiniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge